Je možné provést zasítění pozemků bez výbavy elektroměrového rozvaděče?
Zdeněk Pikhart:
Takto připravené skříně jsou celkem běžné. Pro jednu oblast jsem si nechával vyrábět vestavby, které jsem upevňoval na šrouby do boku. Každý rozvaděč byl originál, protože každá kapličky byla jiná. Někteří elektrikáři tam osadili premix, ale byla to prasečina.
Pavel Horský:
Citace: LWQ 21.07.2016, 18:20
Tak mě napadlo, když vedle vidím vizitku jistých vydři-duchů, zda nejde o rozvaděč pro optiku 8) jinak je to dost síla, takhle podvádět lidi ... (norm)
Asi bych na tom neviděl nic moc špatného, jen postrádám nějakou HDS pro ty dvě budoucí OM.
[/quote]
HDS je přece docela dobře vidět uprostřed sloupku :o
Jinak, špatného bych na tom viděl vše...........
Jak zde již bylo uvedeno, špatný povrch skříní, absence vnitřku....to je dle mého názoru hodně velká kulišárna. Za chvíli se budou montovat i HDS bez vnitřků, ne? ;)
Jiný kraj - jiný mrav. Toto povedené zasíťování je v obci Křižatky, k.ú. Popovice u Králova Dvora, okr. Beroun. U nás se pro změnu zasíťuje tak, že se na hranici pozemku osadí HDS a fertik. Také nic moc, když chce pak majitel pozemků za metr 750,-Kč (zle)
Lukáš Rotrekl:
U nás naprosto běžná SS200 na rozhraní dvou pozemků a hotovo.
A 750Kč/m2. To je u nás tak 10-12 let zpět...
Pavel Horský:
Zaplatit za pozemek cenu v hodnotě 3/4 domu, který budu chtít na tom pozemku vystavět, to je opravdu veliká zlodějna. Zřejmě jsou lidé v lokalitách kolem Brna zbytečně přepláceni a nebo my ze severu čech hodně podhodnocováni .
LWQ:
Já měl při koupi pozemku smyčku pouze v SS100 jako HDS a HDV plus ER jsem si musel postavit a to byl pozemek také inzerovaný jako "zasíťovaný". Dle mě, je lepší tato varianta, než když by bylo třeba řešit nějaký atyp rozvaděč/skříň atp. A nejvíce podstatné je, že je kam připojit OM.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana