Je možné provést zasítění pozemků bez výbavy elektroměrového rozvaděče?

(1/4) > >>

Pavel Horský:
Klient mi právě poslal fotografii, jak že vypadá ER sloupek. Zděsil jsem se. Je to takto normální? viz foto.
Přijde mi to, jako by mu někdo ukradl střeva rozvaděče. Na obrázku jsou na šasi vidět otvory pro šrouby. Ptal se souseda a ten mu řekl, že si musí skříň dovybavit :)
Žiji v jiné dimenzi?

Vít Rotrekl:
Myslím, že podobné téma se tu už objevilo. Takhle nachystané sloupky, na nějakém "poli" co nějaký "dobrák" připravil pro zasíťování. Prostě aby to bylo na investiční náklady co nejlevnější, ale aby to vypadalo, že je to připravené...
Asi bych na tom neviděl nic moc špatného, jen postrádám nějakou HDS pro ty dvě budoucí OM.

A myslím, že výroba nějakého vnitřku na míru, by nemusela stát nějak extra velkej balík peněz.
Pak by tu mohlo být řešení "na prase". Namontovat dovniř PREMIX desku 45x45cm...

Pavel Ryšavý:
Hm...,  hutněný beton bez bublin a trhlin je taky nad síly stavební firmy, antikorozní předúprava pod práškovou barvu taky není, a pokud neklame fotka, je lak na povrchu zkřídovatělý, čili na venek někdo použil interiérovou barvu ...

...asi dobrej oddíl ...

Jiří Schwarz:
Citace: Vít Rotrekl  21.07.2016, 15:46

... Namontovat dovnitř PREMIX desku 45x45cm...

No nevím jestli to není optický klam, ale podle té fotky mám strach, že kdybych tam dal Premix desku a na ní nějaký přístroj, třeba jen modulární hlavní jistič, tak už nezavřu dvířka  :'(

LWQ:
Tak mě napadlo, když vedle vidím vizitku jistých vydři-duchů, zda nejde o rozvaděč pro optiku  8) jinak je to dost síla, takhle podvádět lidi ...  (norm)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana