Co mohu udělat proto abych neztratil §5 vyhl. 50/78Sb.?
Miroslav Bouda:
Chystám se poprvé na přezkoušení z §5.
Našel jsem si práci kde nepotřebuji vyhlášku, ale nechci ji ztratit.
Jak se na přezkoušení připravit a jak celé přezkoušení vlastně probíhá přeci jenom jsem nějaký čas ze školy.
Jan Bocek:
Moudřejší bude tu vyhlášku 50/78 Sb. prostudovat.
Již se to zde řešilo mnohokráte, zkuste do dát do vyhledávače.
V podstatě vám §5 k ničemu nebude. Smyslem by bylo mít §6 a ten obnovovat, pokud občas chcete pracovat v oboru. Všimněte si, že na §5 se ani nevystavuje Osvědčení. Je to v podstatě poučený pracovník, který může dělat pod dozorem. §5 se nepřezkušuje, osvědčením je odborné vzdělání v oboru a vysvědčení.
Radim Cienciala:
Citace: Jan Bocek 17.07.2016, 21:52
Moudřejší bude tu vyhlášku 50/78 Sb. prostudovat.
Již se to zde řešilo mnohokráte, zkuste do dát do vyhledávače.
V podstatě vám §5 k ničemu nebude. Smyslem by bylo mít §6 a ten obnovovat, pokud občas chcete pracovat v oboru. Všimněte si, že na §5 se ani nevystavuje Osvědčení. Je to v podstatě poučený pracovník, který může dělat pod dozorem. §5 se nepřezkušuje, osvědčením je odborné vzdělání v oboru a vysvědčení.
Ta věta"Občas pracovat v oboru".
Z ní, nebo z těch lidí mám jako revizák docela strach :D ;D
Milan Hudec:
Citace: Miroslav Bouda 17.07.2016, 20:21
Chystám se poprvé na přezkoušení z §5.
Našel jsem si práci kde nepotřebuji vyhlášku, ale nechci ji ztratit.
Jak se na přezkoušení připravit a jak celé přezkoušení vlastně probíhá přeci jenom jsem nějaký čas ze školy.
Nemáte prakticky co ztratit pětka je na tlačení mopeda pořádně si však schovejte doklad o vzdělání v tom dnešním bor.... ve školách se mnohdy duplikát špatně shání.
František Šohajda:
Hlavně musíte dělat, aby jste měl na přezkoušení prachy... (dance)
Dnes je to zejména dobrý "džob" !
Jak se říká, ze peníze v Praze dům a v ............dv a. ;D
I když bych tak mluvit neměl, každý den to slyším ze všech stran a je mě z toho zle!! :'( (zle)
PS:Kde jsou doby, kdy na přezkoušení z Vyhl.50 jsem byl mokrý od vrchu až po boty.
Když to mladým elektrikářům řeknu, myslí si že si dělám srandu a nevěří.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana