Co si počít když bytové družstvo nechce řešit ochranné pospojování?

<< < (2/13) > >>

Pavel Horský:
Vyžádejte si u OSBD revizní zprávu provedenou po tomto zásahu s tím, že pokud vás budou ignorovat (což je docela pravděpodobné),  pohrozte hlášením na TIČR a vysokou pokutou. To funguje vždy a na každého. Věřte mi :-)
Pokud si nedupnete, budete fungovat jen jako obyčejný ovčan této zkomírající republiky, který si nechá od úředníka jen kálet na hlavu.
Nehledě na to, že jde především o bezpečnost.

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Pavel Horský  16.06.2016, 10:41

Vyžádejte si u OSBD revizní zprávu provedenou po tomto zásahu s tím, že pokud vás budou ignorovat (což je docela pravděpodobné),  pohrozte hlášením na TIČR SÚIP a vysokou pokutou. To funguje vždy a na každého. Věřte mi :-)
Pokud si nedupnete, budete fungovat jen jako obyčejný ovčan této zkomírající republiky, který si nechá od úředníka jen kálet na hlavu.
Nehledě na to, že jde především o bezpečnost.

Michal Štauber:
Citace: Pavel Horský  16.06.2016, 10:41

Vyžádejte si u OSBD revizní zprávu provedenou po tomto zásahu

Když to udělám tak mi jí napíše jejich RT co jsem psal na začátku. Bohužel nejsem tak zdatný v podrobné znalosti norem jako zdejší členové tohoto fóra, tak se budu jen stěží bránit. Projektovou dokumentaci z dob výstavby 1990 nespíš také nevydají, abych se mohl podívat jak je přesně specifikované dotčené pospojení a jakou funkci má plnit. RT SBD tvrdí, že toto ochranné pospojení je pouze pro koupelny a nikoli pro pospojení bytových rozvaděčů z důvodu ochrany při poškození přívodního PENu.

Michal Štauber:
Citace: Miroš Jan  16.06.2016, 10:05

Byl projekt?
Kdo prováděl uvedené elektromontážn í práce?

Elektromontážn í práce? :D :D vodáci odstříhali zž dráty a bylo (dance)

Miroš Jan:
Citace: Michal Štauber  16.06.2016, 12:36

Elektromontážn í práce? :D :D vodáci odstříhali zž dráty a bylo (dance)

Ono to je spíš k pláči, než k smíchu  :(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana