Jak bezpečně zrušit zásuvku která je v umývacím prostoru?

(1/6) > >>

tomas zivnustek:
V umývacím prostoru přímo nad dřezem mám umýstěnou zásuvku bez krytí.
Tuto bych chtěl zrušit nebo přesunout ale muj dotaz zní jak?
Pokud je zásuvnka koncová stačí jí odpojit na průběžné zásuvce před ní, zásuvku odpojit a dát plast. víčko?
Co ale dělat pokud je tato zásuvka průběžná a je zní nasmyčkována další a další?
Pak samotné víčko nestačí (myslím pouze zrušit zásuvku a místo zásuvky propojit vodiče wagosvorkami a dát víčko).

LWQ:
A co do steny vlepit montaznim lepidlem nize uvedenou krabicku ? A pres to finalni uprava - kachlicky ...

https://www.e1.cz/produkt/1230650-krabice-e125-75x75x40mm-ip54?t=popis

Pokud by to neslo, tak by melo staci vicko poradne podmaznout silikonem a zasroubovat. Pripadne jeste opatrne kolem vicka zvenku. Ale je to nouzovka ci az prasarna. To prvni reseni se mi libi vice.  o:-)

Rozvodak:
Bud kvalitni spojka a zazdeni otvoru po krabicce, nebo svorky a pristrojova zaslepka/vicko tak aby mohl byt ke kontaktum pristup. Zazdeni wagosek je kratkozraka prasarna.

Pavel Mužík_:
Setkal jsem se i s krabicemi, které obsahovaly elektroniku a byly překryté finálním obkladem - velkorozměrový mi panely z ušlechtilého, velmi drahého kamene. To pak byly panečku náklady, když ta elektronika začala odcházet! A to se elektromontážn í firma divila, že je musí uhradit!

tomas zivnustek:
Když tam dám wagosorky a na to obyč. plastové víčko na 2 šroubky tak budu mít jaké krytí? Je to potom vyhovující? Co když tam někdo nacáká vodu?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana