, za názor, máte v podstatě pravdu. Uplynula od události řada let, a tak když jsem tuto prasárnu objevil, tak jsem považoval za rozumné reagovat.
Pan W. mě nezajímá, volat ani psát mu nebudu a zabývat se trestním oznámením je jaksi pod mou úroveň.
Ani SUIP se na mě neobrátil, pokud si na mě ztěžoval, jak uvádí. Také nemá proč.
Chtěl jsem jen poukázat, jak jednoduché je nechat se strhnout k názorům "stříleným od boku", a to i od kol. rev. techniků, kteří pracují především s fakty a ne kecy.
Tím mámna mysli:
"ten revizák je pěknej exot"
"sebral peníze bez papíru a ..., nezdanil je ..."
Jak třeba hodnotit opraváře praček, který přijede, týden na něj zákazník čeká, sundá dva šrouby a sdělí, že oprava se nevyplatí, ale dejde mi 500, za to že jsem přijel.
Upřímně, kolik zákazníků vám dá 500 nebo aspoň za cestu, když jim sdělíte, že revize není proveditelná, pokud nechce vyloženě revizi nevyhovující.
Kolikrát se někomu z nás stalo, že udělal revizi, několik hodin psal zprávu, a pak nedostal zaplaceno, neboť zpráva nebyla dle představ nebo už ji zákazník nechtěl.
Své jméno si obhajovat nepotřebuji, práce mám dost a ti, co mě znají, tak mě doporučují sami.