Jak postupovat, když mne revizní technik okrade?

<< < (2/9) > >>

Jan Bocek:
Citace: Václav Winter  26.05.2016, 13:28

Nicméně ani jeden technik nebyl schopen dodat revizní zprávu a jejich konstatování bylo, že je to tu vše špatně a tím to úplně zhaslo. Rozhodl jsem se tedy najít si revizního technika sám. Na internetu jsem si našel Jiřího Vodehnala s tím že je kvalifikovaný revizní technik.

Myslím, že to nebyli revizní technici, ale "falešní" revizní technici. Je také možné, že "vše je tam špatně" a vysvětlili správci jak je to špatné. A nějak se se správcem dohodli. ( možná, že má i ty revizní zprávy...)
Chování a vzájemné vztahy nechci hodnotit, je k tomu málo informací, jak již bylo napsáno

v regionu je dosti dobrých elektro firem, na které se lze obrátit. Najděte si na ně reference. A reference v oblasti bytové výstavby.

Jan Franěk:
Otázkou stále je, proč RT správce domu objednal.

Jestli jen kvůli tomu aby měl kladnou revizi, chápu že utekli i když je to tam v takovém bordelu, měli použít alespoň šroubovák a to nejhorší odpojit. Možná se báli že za negativní revizi nedostanou zaplaceno a zde bylo zjevné od začátku, že to tak dopadne.
Sám jsem několikrát raději odešel když bylo jasné, že s majitelem bytu nebude domluva a i přes jasné nedostatky (i bez měření a bližším prozkoumání) trval na kladné revizi.
Někdy se mi povedlo dostat alespoň na naftu a za to jsem jim sepsal třeba 5-10 nejzjevnějších závad, bez jejichž odstranění mi nemají ani znovu volat.

Ten poslední RT byl ale dobrej exot. Bez nářadí, jít na revizi, to chce velmi nízkej pud sebezáchovy  (o profesní způsobilosti nemluvě) a nominoval bych ho na Darwinovu cenu roku. Osobně bych ho vyhodil do 5 minut a nic nezaplatil.

Ostatní je jasné. TIČR, SUIP a i FÚ, za to že účtuje bez dokladů. Ovšem horší to asi bude se samotným dokazováním vašich tvrzení.

František Šohajda:
Málo informací?
Byla dodána RZ? Nebyla?
Co jste po nich chtěl?
RT bez nářadí už o něčem vypovídá....
Pokud nemáte v ruce RZ, tak státní orgány vás pošlou do z.......u! ;D
Chtěl jste po nich jen revizi, nebo odstranění "kopající" vany?
Atd..... ;)

Jozef Baránka:
Citace: Václav Winter  26.05.2016, 13:28

Můžete mě prosím poradit, jak mám tedy dál postupovat? Mám si vzít dalšího revizního technika, nebo se mohu obrátit na nějaký státní orgán, který nařídí správci domu, aby začal konat.

Nanešťastie áno! Objednajte si ďalšieho revízneho technika. Spíšte s ním Zmluvu o dielo. V tejto zmluve si zadefinujte svoje požiadavky. Ak s prácou nebudete spokojný, budeme vedieť vám reálne pomôcť. Koncept Zmluvy vám môžem poslať mailom.

Pavel Horský:
Zde na portálu Elektrika.cz můžete získat kontakty na opravdu kvalitní revizní techniky. Jsou tu i revizní technici, kteří jsou prověření, spolupracují s Unií soudních znalců Praha a jsou členy této unie.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana