Neznáte dodavatele starých krabic, hodících se do kamenného obložení?

<< < (3/8) > >>

František Šohajda:
Citace: Juraj Rojko  26.05.2016, 15:58

Když je to kamenná zeď, bylo by proti něčemu krabici více zapustit a víčko zamaskovat kouskem kamene? Tak, aby to bylo k nalezení, ale zároveň aby to nebilo do očí.

Může také být, ale nesmí to být "retro" krabice...
Dnešní moderní výrobek.
Také jsem to jednou dělal, na víčko mimo šrouby majitel ji nalepil kus kamene-maskování.

Václav Třetí:
Citace: Martin Kurka  26.05.2016, 12:52

Koukněte se do Proseče n.N. ke Švestkovi
Nové a nepoužité retro.

Také jsem od nich něco sháměl a nedopadlo to dobře. Většinu požadovaného neměli, byli mi schopní poslat jen jednu věc (podle cenové nabídky, co mi poslali e-mailem),  ovšem protože cena objednávky nedosáhla tímto 500,- Kč, zaúčtovali mně poplatek (pokutu) za malou objednávku 200,- Kč! Tak jsem na to divně koukal, pročetl znovu jejich obchodní podmínky a nic takového jsem tam nenašel. Od té doby (asi rok a půl) jsem od nich již nic neobjednával a ani nebudu, to není solidní jednání.

Milan Hudec:
Citace: Vít Rotrekl  25.05.2016, 14:10

Vykašlat se na krabici. Udělat pořádnou spojku a tu zazdít. To bude nejhezčí řešení.

Takže již nemusejí být rozvodné krabice?

Vít Rotrekl:
Kam tim miris?
Krabice jiste budou porad potreba. Ale v tomto pripade, si myslim ze je zbytecna.

Rozvodak:
Citace: Milan Hudec  27.05.2016, 23:43

Takže již nemusejí být rozvodné krabice?

Zvlastni dotaz. Byly, jsou a budou. Ale v tomto pripade kdyz se jedna o spojeni dvou kabelu, zrejme na hlavnim privodu domu, je opravdu lepsi udelat kvalitni spojku, nez skatulku kde budou kontakty pracovat, navic ve venovnim prostredi.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana