Jak je nákladné přeložit podzemní vedení nn do 1kV od ČEZu?

(1/6) > >>

Mischmo:
Máme super pozemek, přes který ovšem vede podzemní vedení nn do 1kV viz obrázek, tam kde je černě zakreslen obdelník tam mel původne stát domek.
Na pozemku není žádné věcné břemeno.
Bohužel dům nelze postavit jinde než na tomto míste, protože pokud by byl na druhé polovine strany pozemku, francouzká okna by mířila na sever a druhá část domu by mela okna smer betonový plot 2m vysoký, proste jde to jen jak je to na obrázku.

Pozemek má 900m2 a je uzky, jsme z toho totálne vyřízený.
Včera jsme si poslali žádost o souhlas o umístení.
Je tu prosím nekdo, kdo tento případ řešil, má nejaké zkušenosti a nebo by dokázal říct na kolik by přišla přeložka vedení ČEZ distribuce?

Ján Garaj:
Pošlite mi kontakt a presnejšie informácie a skúsim poradíť.
PS: Za rozum sa má platiť.

Mischmo:
,   (poklona)  za odpoved.... email na me je michaelaemail@seznam.cz ,  pozemek je kupovaný od města pred 6 lety jako učel zřízení zahrady...  po nekolika mesíčním dá se říct letém martiniu, jsme se rozhodli začít stavet...  při vypisu o existenci sítí jsme o této skutečnosti nemeli ani potuchy... pokud by jsme mi umel poradit budu moc vdecná..

Karl Centrino:
účel zřízení zahrady jednoznačně vypovídá, že parcela nebude vedena v územním plánu obce jako stavební, tudíž bych nejprve zašel na stavební úřad, nahlédl do územního plánu a bude jasno. Myslím, že vám na stavebním úřadě sdělí všechny podrobnosti k záměru stavět na zahradě.

Ján Garaj:
Citace: Mischmo  19.05.2016, 07:06

,   (poklona)  za odpoved.... email na me je michaelaemail@seznam.cz ,  pozemek je kupovaný od města pred 6 lety jako učel zřízení zahrady...  po nekolika mesíčním dá se říct letém martiniu, jsme se rozhodli začít stavet...  při vypisu o existenci sítí jsme o této skutečnosti nemeli ani potuchy... pokud by jsme mi umel poradit budu moc vdecná..

Stavať bez akéhokoľvek Stavebného povolenia je naozaj riskantné.Skús eností mám aj s týmto dosť.
Neviem či toto môžem,jgaraj@seznam.cz. Držím palce,alebo napíšte podrobnejšie.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana