Ako rozbehat CP-1000KEY2-01+Mosaic z různých komponent?

<< < (3/4) > >>

Andrej Pifec:
Pan Greml, ako to dopadlo? Funguje vam to uz?

Milan Greml:
Citace: Andrej Pifec  03.06.2016, 23:09

Pan Greml, ako to dopadlo? Funguje vam to uz?

stale nie... cakam na odpoved od Teca. Ako ste si mohol vsimnut o 3 prispevky vyssie, pan Klaban z Teca naznacil moznost pomocnej ruky, tak cakam na reakciu...

Medzi tym som nahodne ziskal kontakt na programatora PLC Siemens a bol sa pozriet na moj problem, no povedal ze to nebude robit, ze to treba cele napisat v ST a ze je to na dlho... Ze si mam namiesto klavesnice kupit certifikovany EZS  :-\
Ale to prave nechcem... Chcem mat tuto klavesnicu a hlavne viem ze to vie spolupracovat s foxtrotom bez problemov.
Takze este budem cakat na pomoc od Teca...

Andrej Pifec:
A presne o tomto to cele je. Teco ma kvalitny HW a zlozity SW, co by bolo v poriadku, pokial by bola kvalitna podpora...
Ja som si presiel tymto tiez, nieco som nevedel spravit, zavolal som na technicku podporu, tam mi povedali ze to mam spisat do mailu a tam to aj skoncilo. Na odpoved som niekedy cakal aj mesiac, potom som to urgoval, zase som cakal a po dalsiej urgencii mi prisla jednoducha odpoved, ktora len naznacovala ako by sa to asi mohlo spravit... :)
Preto som zostal sledovat toto vlakno, ze ci sa v Teco ozaj zacali zaujimat aj o podporu, no ako vidim je to stale rovnake.

Jan Palička:
Citace: Andrej Pifec  05.06.2016, 20:02

Preto som zostal sledovat toto vlakno, ze ci sa v Teco ozaj zacali zaujimat aj o podporu, no ako vidim je to stale rovnake.

Citace: Milan Greml  04.06.2016, 10:20

stale nie... cakam na odpoved od Teca. Ako ste si mohol vsimnut o 3 prispevky vyssie, pan Klaban z Teca naznacil moznost pomocnej ruky, tak cakam na reakciu...

Pánově, jestli jste to nezjistili, tak TECO vám ústy pana Urbana poradilo.
Citace: Luboš Urban  25.04.2016, 08:42

V Mosaicu je nástroj, který umožňuje naprogramovat texty do jednotky KEY2-01........

To je rada dostatečná
Citace: Milan Greml  13.05.2016, 13:51

Mam vsak problem spravit POU ako celok, aby to zjednodusene fungovalo asi takto.......

Jenže vy chcete, aby vám někdo z firmy napsal program. Což je od konzultace dost daleko a nejen u Siemensů je to programátorská práce za peníze......
Citace: Milan Greml  04.06.2016, 10:20

Medzi tym som nahodne ziskal kontakt na programatora PLC Siemens a bol sa pozriet na moj problem, no povedal ze to nebude robit, ze to treba cele napisat v ST a ze je to na dlho... Ze si mam namiesto klavesnice kupit certifikovany EZS  

Milan Greml:
Pan Palicka,
ziadna rada, ani od pana Urbana, tu nebola pre mna dostatocna... Ak ste si precital dobre moje prispevky, tak prave to co napisal pan Urban, to ovladam. Viem si poslat texty do klavesnice.
A mate pravdu v tom, ze neviem spravit program ako celok. A znova ak ste dobre cital prispevky, rad by som si ten program nechal spravit aj za peniaze, len nemozem nikoho najst...

Takze vas prispevok by mal ovela vacsi prinos, ak by ste napisal: OK, ja vam to naprogramujem za peniaze...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana