Jak osadit strojky ABB Tango do krabice KU 68 LD/1 aby neodstávaly od zdi?
Radek Luža:
Kdysi jsme to řešili tak že se klasickou pilkovou frézou za pár 100kč vyfrézoval otvor na danou krabičku a pak se "rantl" vytvořil pomocí zalamováku, bylo u toho třeba trochu zručnosti aby nevznikla větší díra jak už bylo psáno ale výsledek byl OK
Vít Rotrekl:
Ano ano, a idealni je krabice osazovat driv nez sadrosi maji zatmeleno. To se pak pripdny velky vyrezy daji jednoduse zapravit.
godiak2014:
Např. KOPOS tento vrták prodává-mám jej od nich poštou...Za peníze ! ::)
Má takový talířek nad vrtákem se dvěma noži na tento "rantl".
Jste asi 8 co se na to ptá..
Bez nářadí nic neuděláte! (dance)
(poklona) za odpovědi. Volaj jsem do Koposu a bohužel tento vrták nedělají a už neprodávají. "rantl" zmenšily a většina výrobců strojků je už OK akorát jediné ABB Tango pořád nejde
tak mi nezbyde než ten nůž a kroužit a kroužit a kroužit :'(
Milan Hudec:
To je takový problém vykroužit díru na knop oříznout ze čtyř stran lem krabice a nechat ho pouze v rozích strojku kde je místa dost?
V těch rožkách trochu upravit sádroš nožíkem.
Jakékoli dopatlávání kolem krabic časem vlivem namáhání popraská a výsledek vypadá velice uboze (zle)
František Šohajda:
Citace
(poklona) za odpovědi. Volaj jsem do Koposu a bohužel tento vrták nedělají a už neprodávají. "rantl" zmenšily a většina výrobců strojků je už OK akorát jediné ABB Tango pořád nejde
Tak to je pro mne novina, vrták mám už delší dobu...oni ho nedělali...je na něm napsáno
výrobek USA ! Dnes jsem se díval. :'( Jen ho prodávali.
Tak to je od výrobce neprofesionáln í!
Vrták stál tuším něco kolem 2000.-Kč
Citace
To je takový problém vykroužit díru na knop oříznout ze čtyř stran lem krabice a nechat ho pouze v rozích strojku kde je místa dost?
(dance) (dance)
TO není problém, to je prasárna od výrobce.Tak udělám jedním vrtem vše najednou a velmi přesně...krabi ce to díry padne bez DODO (doma dodělat)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana