R4M: Matrix se blíží! Pokud se vás dotýkají blížící se změny popište je!

<< < (4/13) > >>

Filip Horáček:
Citace: Jaroslav Hasala  21.04.2016, 11:15

Říká se : Jaký si to uděláš, takový to máš ...

Jinak řečeno, záleží na každém jednotlivci, do jaké míry se nechá ovlivňovat technologiemi.
Některé věci můžete vědomě ignorovat, u něčeho se ovšem nějaké formě kontaktu nevyhnete, pokud tedy chcete "udržet krok".

Koukám, že i zde se najdou lidé, kteří odmítají cokoliv nového. Stejně je to semele. Kolega tomu říká "obecná diagnoza".
Ono totiž proti "pokroku" (je mi milejší vývoj nebo evoluce) není v podstatě obrany. Vždy se najdou sociální křiklouni, kteří neváhají stávkovat v pražských ulicích s transparenty za záchranu "dvaceti laboratorních myší na Novém Zélandu",  místo toho aby nastudovali celou problematiku.

Ale zpět k něčemu praktickému.

To: Miroslav Minařík
Zmínil jste Internet věcí. Je něco konkrétního, myslím praktického v oblasti elektrotechnik y? To bude asi zajímavější, než tady číst jen povzdechy.

Milan Hudec:
Vahou je lidská spokojenost a ta se změřit s ohledem na jedinečnost  nedá což je dobře.

novy2:
Citace: Filip Horáček  21.04.2016, 17:17

Koukám, že i zde se najdou lidé, kteří odmítají cokoliv nového. Stejně je to semele. Kolega tomu říká "obecná diagnoza".
Ono totiž proti "pokroku" (je mi milejší vývoj nebo evoluce) není v podstatě obrany.

Melie nás to už teraz. Pribudlo aut na cestách, bez ktorých už nevieme žiť a niektorí akosi bezmocne pozorujeme, že planéta sa ohrieva.  

Jan Alin:
Internet věcí mě také zajímá, jen podpora IPV6, která by pomohla trochu vázne.  :(

Miroslav Minařík:
Citace: Filip Horáček  21.04.2016, 17:17

Zmínil jste Internet věcí. Je něco konkrétního, myslím praktického v oblasti elektrotechnik y?

Pracuji na tom. Budu to vypouštět po kouscích. Je to poměrně obsáhlé téma, leč zajímavé.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana