Jak zapojit domovni zvonek TESLA 4FP 211 02?
Milan Hudec:
Reproduktor pak zas zvonek mezi tím bzučák.
Obávám se že vám nikdo neporadí.
Nicméně dávat dohromady domovní telefony obecně je většinou práce jednak detektivní a k nezaplacení.
Za sebe už nikdy více (dance)
Miroslav Minařík:
Pokud se nepletu, tak na tuto značku je expert Radek Červený. Ten má za sebou již několik sérií oprav.
Ludvík Kubík:
Citace: Milan Hudec 17.04.2016, 19:33
Reproduktor pak zas zvonek mezi tím bzučák.
Obávám se že vám nikdo neporadí.
Jestli je to myšleno na mě, pak se ohrazuji a tvrdím, že jsem odpověděl dostatečně fundovaně. Z mých odpovědí je snad patrné, že se zajímám o typ DT před výměnou a kterým DT byl nahrazen, pak mi nevadí laické zadání dotazu (reproduktor, zvonek, bzučák, expertní zvonek). Znovu tvrdím, že problém je na vodiči připojeném na svorku 4!
Milan Hudec:
Ne na tazatele.
Radek Červený:
Citace: Miroslav Minařík 17.04.2016, 20:10
Pokud se nepletu, tak na tuto značku je expert Radek Červený. Ten má za sebou již několik sérií oprav.
Jo, to máš Mirku pravdu. Jenže vzhledem k tomu, že jsem nechtěl být expert na Teslu Stropkov, což by mě vzhledem k poruchovosti těchto systémů neminulo, jsem se tohoto členství dobrovolně vzdal a tyto systémy již řadu let nenabízím (dance)
Ale k tématu. Systémy lze obecně rozdělit na dva typy. Střídavé vyzvánění bzučákem a generátorové do sluchátka či reproduktoru. Nějak se mi nepodařilo v rychlosti zorientovat v popisu, co tam pán má a co je vlastně v domě. Pokud zapojí bzučákový telefon do generátorového systému, fungovat to nebude a naopak. Od toho bych začal. Jenže jak psal Milan, rozklíčovat to na dálku při použité terminologii je práce hodná detektivní kanceláře. Obávám se, že pána návštěva odborníka nemine.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana