ERGONOMIE: Petr Doležal popisuje své pracoviště
Pavel Horský:
Petr je studnice moudra a všemožných nápadů a zlepšováků. Moc si ho vážím. Vlastně díky němu projektuji. To on mě k tomu dovedl a já jsem mu nadosmrti velice zavázán.
Vilém Gracias:
EH#: Jakým argumentem obhájit přítomnost postele na pracovišti?
Důchodce o důchodci ... tu postel jsem Pedolovi prostě záviděl. Tento příběh chci vytáhnout na světlo znovu, protože je v něm něco, o čem se nepíše, nemluví. Z pohledu kvalifikace je důležité vzdělání, paragrafy, členství, oprávnění ... ale kde je v tom seznamu člověk? Z pohledu úředníků, výrobců, prodejců i klientů jsme jen čísla, kusy, lajky, leady. Zevnitř je to však jinak ...
Související ...
... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!
... zdroj s podrobnostmi videoklipu zde!
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
EH#: Jakým argumentem obhájit přítomnost postele na pracovišti?
Jaromír Táborský:
No pěkné, pěkné. Už jsem to viděl ale je dobré si to připomenout. Myslím, že mám také svou pracovnu vyladěnou, ovšem toto je promakané!
Jan Yossarian:
Také mám svou pracovnu. Bez ní bych nic neudělal. Obdivuji ty, co dokážou myslet někde v kancelři kde ho pořád někdo vyrušuje. Pro mě je nejdůležitější to, v čem sedím. Tedy pořádný křeslo! A to je jedině gamblerský! Syn si kdysi koupil nové a to staré jsem na chvíli vyzkoušel. Chvíle trvala rok a pak jsem si ho koupil taky. A pak stůl. Ten nemám koupený někde z Kyky ale celkem jednoduchá konstrukce. Solařem zařízla slušná deska na míru dle místnosti, na výšku, která mě sedí. Pro mne optimální šířka 2m se později, co jsem ji osadil důležitým příslušenství počítače se jeví jako nedostatečná. A pak správné osvětlení, monitor, monitory ...
Škoda, že to nemohu nikomu ukázat. To bych tu musel uklidit a to zase nééé. (zle)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana