Kdo vyrábí návlečky s popiskami na vodiče?

<< < (2/3) > >>

Martin Kurka:
Citace: Karel Ulman  22.03.2016, 16:32

Tiskárna zapeče barvu do návlečky a nápis je "věčný",  ale s tím popisem kvalitním fixem nemohu tak úplně souhlasit. Jako nouzovka dobrý, ale je to tak na rok a po roce začne nápis blednout.

Lihové fixy se dělají se světlostálostí 1-5. Používáte-li fixy 5, pak uvnitř zavřeného rozvaděče je světlostálost větší neš 20 let - ověřeno z naší praxe. Pozor každá barva byť stejného typu fixu má jinou světlostálost.
Rozepisování fixu lihem a zamastění či zaprášení hrotu srazí světlostálost i o 3 stupně dolů.
Na denním světle a zejména na přímém slunci je to ovšem naprosto jinak, tam i tisky mají problém.
Ale samozřejmě, pokud to jen trochu jde, necháváme tisknout. U tiskárny není jen problém cena a tím strach o ukradení v terénu, ale udržet i její čistotu v terénu. Je tam moc jemné mechaniky.

Jirka Š. Svejkovský:
WM používá tiskárny Epson. Teda nic proti Epsonu ...

Hynek Havliš:
Díky_ za postřehy. Šlo mi o doplnění stávajícího rozvaděče, tedy aby to vypadalo stejně. Jinak já tisknu na tiskárně Phoenix Contact - a mají jak jsem zjistil alternativu i k tomuto (UC-WMCO 3,6 (21X4,5) YE - 0827597). Nakonec jsem sehnal firmu, kde mi pár těchto návleček udělají.

Václav Kalina DC:
Ja pouzivam DYMO RHINO 4200, umi jak jistice tak i vodice
Cena je 2500 a tiskne i smrstovacku

Martin_Vašíček:
Citace: Václav Kalina DC  22.03.2016, 19:06

Ja pouzivam DYMO RHINO 4200, umi jak jistice tak i vodice
Cena je 2500 a tiskne i smrstovacku

Safra, to jsem měl vědět. Tisk na smršťovačku by se hodil, ale zrovna jsem si nedávno popisovačku koupil.

Na jaký průměry smršťovačky to tiskne?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana