Kdo vyrábí návlečky s popiskami na vodiče?
Miroslav Kučera2:
Weidmuller dělá, nebo dělal, dvě verze, tiskárnu a plotr. K plotru prodává originální fix pro popisy, tuším že tloušťky 0,1mm, původní inkousty a pera se už nepoužívají a je super i pro opravy na stavbě. Mám plotr asi deset let, napsal toho mraky a stálá spokojenost, jen je trochu nepřepraviteln ý. Dělali i menší verzi plotru a verzi tiskárny mobilo pro práci na místě realizace.
K první fotce chápu proč doplnit, ale na druhé fakt ne, chtít popsat oba vodiče zkrimpnuté v dvojité dutince je fakt pitomost. Rozpojit nejdou a na jedné přece návlečka stačí ne? Spíš mi na popiskách chybí odkud vodič jde, ne jen kam, to vidím pokud neodpojím. Píšeme zásadně obě informace, nalézt problém lze pak i bez listování projektem a nedá to moc práce navíc.
Jestli toho nejsou potřeba mraky, klidně popíšu.
Jan Bocek:
Citace: Miroslav Kučera2 23.03.2016, 17:46
K první fotce chápu proč doplnit, ale na druhé fakt ne, chtít popsat oba vodiče zkrimpnuté v dvojité dutince je fakt pitomost. Rozpojit nejdou a na jedné přece návlečka stačí ne? Spíš mi na popiskách chybí odkud vodič jde, ne jen kam, to vidím pokud neodpojím. Píšeme zásadně obě informace, nalézt problém lze pak i bez listování projektem a nedá to moc práce navíc.
Jestli toho nejsou potřeba mraky, klidně popíšu.
Popisky ( adresy) souvící s návlečkami
Je to věc diskuse, zdá psát kompletní adresu odkud kam+potenciál. Na příklad bude
X6:45 - K12:14 ( 65)
Pokud se vyhneme hroznému nešvaru "smyčkování" a krimpování dvou vodičů do jedné dutinky, pak stačí jen číslo potenciálu. Samozřejmě to musí být i v dokumentací řídících obvodů...
Patrik Žák:
Citace: Martin_Vašíček 23.03.2016, 15:44
Safra, to jsem měl vědět. Tisk na smršťovačku by se hodil, ale zrovna jsem si nedávno popisovačku koupil.
Na jaký průměry smršťovačky to tiskne?
stále se vám hodí tisk na smršťovací návlačky ? :) mohu nabídnout
Patrik Žák:
smršťovací popisky kabelů - potisk vice ve zprávách či na emailu :)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana