Jaké je finanční rozpětí zprovoznění přípojky na pozemku?

<< < (3/7) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Matos  17.02.2016, 22:30

Zatím se v jedné odpovědi objevia částka 1.500,- - 8.000,-.

Neodpověděl jsem vám jasně?
Nechtějte konkrétní jednu sumu.
Poptejte si více dodavatelů.
Toto není tržiště aby se zde předhazovaly nabídky.

Matos:
Citace: Miroslav Minařík  17.02.2016, 22:31

Neodpověděl jsem vám jasně?
Nechtějte konkrétní jednu sumu.
Poptejte si více dodavatelů.
Toto není tržiště aby se zde předhazovaly nabídky.

Nejde mi o konkrétní nabídky, šlo mi pouze o názory zdejších na běžnou cenu. Dodavatele jsem si samozřejmě poptal.

Obrázek o ceně mám, takže je možné diskuzi zamknout,  (poklona) .

Miroslav Minařík:
Citace: Matos  17.02.2016, 22:51

Nejde mi o konkrétní nabídky, šlo mi pouze o názory zdejších na běžnou cenu. Dodavatele jsem si samozřejmě poptal.

Obrázek o ceně mám, takže je možné diskuzi zamknout,  (poklona) .

V úvodu jsem psal, že je to také otázka geografická. I kdybyste zprůměroval celorepublikov ý průměr z tohoto fóra byla by to částka stejně irelevantní. Poptejte v místě tři dodavatele a jste v obraze líp.

PetrBaned:
Citace: Matos  17.02.2016, 22:30

Mno a mě šlo právě pouze o ty náklady na elektrikáře - kolik je tak "normální" za "zprovoznění" říct - aktuální stav je na fotografii... Bez té částky 12.500,-

Zatím se v jedné odpovědi objevia částka 1.500,- - 8.000,-.

Zde na tomto fóru se přesnou částku nedovíte, zaprvé toto fórum není primárně určeno k tomuto účelu a zadruhé a zde naprosto souhlasím z motem tohoto fóra "že první je projektant" vy pořádně nevíte co chete a řešení Vašeho problému má více variant.
Věřím že si sem jdete jen pro informace, aby jste věděl jakým směrem se dát a že to rozhodně nechcete tvořit sám ...

Již někde zde bylo něco podobného řešeno, obecně vám to shrnu.

Montážní fy. vám do toho sloupku osadí elektroměrový rozvaděč, včetně vybavení, dle požadavku příslušného distributora ... a z tohoto el. měrového rozvaděče, se vyvede kabel (a teď je možné jej mít v délce, která následně dosáhne až do nově vybudovaného domu) a nebo jen pár metrů kabelu, který bude končit v rozvaděči, (může to být i modulový plastový rozvaděč s příslušným IP) který bude samozřejmě splňovat příslušné krytí a další potřebné náležitosti a v něm bude proudový chránič, 3f jistič a 1f jistič ... a ty vámi požadované zásuvky.

Je to velmi obecně a pro laika snad pochopitelně popsané, ale snad vám to pomůže při sestavování požadavků na zhotovitele.

Zdenek Hejčl:
To: Matos
Nabídku za 4 000.-Kč to berte!!
Pak si toho zoufalce vyfoťte, a dejte ho sem, jako charitativního dobrodince.  (jupi)

Najděte si ceny za materiál na netu, dle nutného vybavení.
Ceny jsou různé a nedozírné!
Přípojková skříň cca    1500.-
Elektroměr rozv. cca    5700.-
Rozvaděč zásuvkový   3700.-
+ materiál, práce, revize, přihláška k odběru a jste minimálně na 20 000.-
Takže ten zoufalec vás sponzoruje  asi tak minimálně 16 000.-
To je jen to nezbytné.....

No to je terno, berte to!!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana