Jak ochránit televizi před úderem blesku do střechy? Bleskojistka pomůže?

<< < (4/8) > >>

Mirek Čech:
Citace: Pavel Ryšavý  05.02.2016, 08:34

Před bouřkou, ne během bouřky. Během bouřky je to zbytečně komplikovaný pokus o sebevraždu.

Ano špatně jsem to napsal zásadně před bouřkou ...

Václav Kalina DC:
Jediné co vám ochrání televizi na 100% je pojistná smlouva u seriózní pojišťovny. Pokud říkám seriózní, určitě tím nemyslím českou pojišťovnu.

Lukáš Rotrekl:
Odbočujem, ale co máte za problém s ČP? Já absolutně žádný, vždy plnili to co měli, a poměrně rychle a to jak u autopojištění, tak odpovědnostní pojistky za zaměstnance, tak u cestovního pojištění... Jo když byla větší škoda (cca 20% pojistné částky),  už dost pátrali po dokladech a všechno ověřovali, ale nakonec nebyl problém.

Mirek Čech:
Citace: Václav Kalina DC  05.02.2016, 21:09

Jediné co vám ochrání televizi na 100% je pojistná smlouva u seriózní pojišťovny. Pokud říkám seriózní, určitě tím nemyslím českou pojišťovnu.

Pokud budu mít v nepořádku instalaci prostě pokud nebudu mít vše tím myslím to že jsem udělal pro ochranu spotřebičů maximum. Tak si myslím že se mnou  vyběhne i ta seriozní pojišťovna ale to asi zas do jiné diskuze...

Aleš Dobrovolný:
Přidávám se k názoru, že nejlepší je pojistná smlouva na účinky přímého úderu blesku a účinky přepětí v síti (pozor není to totéž!). Vše ostatní statisticky snižuje nepříznivé účinky, ale absolutní jistotu, že televize přežije, úder blesku do vašeho domu a nebo okolí nedává.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana