Chcete se stát partnery projektu Energomonitor?

<< < (4/4)

raj:
Citace: Miroslav Minařík  07.02.2016, 17:17

Ten můj je takový putovní...
...Právě za ty peníze přináší potřebné info o zatížení a nikdo nemá strach jej někde nechat dlouhodobě.

A jako putovní je dík snadné inslaci www.currentcos t.com vhodný na dočasné orientační meření.
V nových rozvodnách je analyzátor sítě již běžným prvkem, "na baráku" pokud mám FVE, tak je populární spíše variace na nějaký ten "wattrouter".
Jiné využití nevidím.

Miroslav Minařík:
Citace: Zdenek Rajmont  07.02.2016, 18:24

A jako putovní je dík snadné inslaci www.currentcos t.com vhodný na dočasné orientační meření.
V nových rozvodnách je analyzátor sítě již běžným prvkem, "na domu" pokud mám FVE, tak je populární spíše variace na nějaký ten "wattrouter".
Jiné využití nevidím.

Ano, teď nevím přesně jaká je spolupráce mezi těmito značkami, ale tuším, že se hovořilo, že Current cost dodává hw a Energomonitor vyvíjí sw.

Milan Hudec:
Tak znovu, emonitor u mne nenašel uplatnění, protože jednoduché věci (odběr lednice a pod. zařízení za týden zvládne adaptér, proud ve fázi v rozvaděči klešťáček) a vždy šlo o kontrolu jednoduché instalace, zdali něco zbytečně "nežere".
Ano pokud si někdo trvá na grafu je pro něho emonitor spprávnou volbou.
Pro průmyslová prostředí dávám přednost analyzátoru.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  08.02.2016, 08:05

Tak znovu, emonitor u mne nenašel uplatnění, protože jednoduché věci (odběr lednice a pod. zařízení za týden zvládne adaptér, proud ve fázi v rozvaděči klešťáček) a vždy šlo o kontrolu jednoduché instalace, zdali něco zbytečně "nežere".
Ano pokud si někdo trvá na grafu je pro něho emonitor spprávnou volbou.
Pro průmyslová prostředí dávám přednost analyzátoru.

OK, to je jasnější. Dík

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana