Chcete se stát partnery projektu Energomonitor?

(1/4) > >>

Komerční sdělení:
    Společnost Energomonitor v loňském roce proškolila první partnery pro instalaci a používání zařízení Energomonitor na monitoring a optimalizaci spotřeby energií. V letošním roce bude Energomonitor partnerskou síť nadále rozšiřovat a hledá další partnery, zejména elektrikáře, energetické poradce a instalační techniky. Ti mohou díky Energomonitoru své služby rozšířit o energetické poradenství, prodej a instalaci zařízení, jež pomáhá klientům kontrolovat a snižovat výdaje za elektřinu, vodu a plyn.
    Zdroj: zde...

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?

Miroslav Minařík:

Můj Energomonitor je stále někým půjčenej.
Ale já nejsem ten, kdo jej instaluje a prodává.
Jak to vypadá s vámi ostatními? Kdo má také Energomonitor?

Milan Hudec:
Mám,  a nemohu ho doporučit, pro orintaci stačí kdejaký adaptérek za pár kaček a pro pořádné věci mám analyzátor, emonitor je něco mezi tím a situace pro jeho smysluplné uplatnění jsem nenašel.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  07.02.2016, 00:16

Mám,  a nemohu ho doporučit, pro orintaci stačí kdejaký adaptérek za pár kaček a pro pořádné věci mám analyzátor, emonitor je něco mezi tím a situace pro jeho smysluplné uplatnění jsem nenašel.

Můžeš uvést příklad "kdejakého adaptérku" prosím?

Milan Hudec:
Voltcraft 3000 a k němu bezdrátové adaptérky, nebo prostý měřáček do zásuvky, na trhu jsou jich stovky, cena kolem pětistovky.
Zákazník obvykle nechce platit za grafy a další výstupy, ty jsou pouze prostředkem k posouzení, no a pro obvyklé situace pak stačí k orientačnímu změření spotřeby např. ledniček či praček apod. onen adaptérek, samozřejmě pro situace složité např. výskytem harmonických je pak určen plnokrevný analyzátor.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana