Je napájení digestoře skrz její odtahový komín v pořádku?
Josef Hlavatý:
Mám v nové kuchyni digestoř, nad ní je skřínka ve které je ze dřeva takový komínek který vyústuje nahoře nad linkou z té horní skřínky.
Dneska jsem vylezl po štaflích nahoru abych se kouknul jak vypadá linka zvrchu a překvapilo mne, že napájecí kabel od digestoře vede tím komínem ven a zase zalézá za linku, kde je ve zdi pro něj připojka.
Asi je to detail, ale napadlo mne, zda li je to uplne profesionalni a zda nemel byt kablik od digestore pouze za linkou cely.
Zdenek Hejčl:
Profesionání to rozhodně není, je to taková ta prasárnička...
Kabely nelze umisťovat do vzduchotechnik ého potrubí. (zle)
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Josef Hlavatý 23.01.2016, 03:02
Mám v nové kuchyni digestoř, nad ní je skřínka ve které je ze dřeva takový komínek který vyústuje nahoře nad linkou z té horní skřínky.
Dneska jsem vylezl po štaflích nahoru abych se kouknul jak vypadá linka zvrchu a překvapilo mne, že napájecí kabel od digestoře vede tím komínem ven a zase zalézá za linku, kde je ve zdi pro něj připojka.
Asi je to detail, ale napadlo mne, zda li je to uplne profesionalni a zda nemel byt kablik od digestore pouze za linkou cely.
Nejen, že to je neprofesinální, je to hlavně NEPŘÍPUSTNÉ!
Vytáhnout a šup jinou cestou :)
Jan Alin:
Pokud je ten přívod veden vzduchotechnik ou, je to špatně a dělalo to čuně. Z otázky mě osobně není úplně zřejmé, zda ten "komínek" slouží jako vzduchotechnik a, u mě je vývod vzduchotechnik y veden do boku a přívod el. zhora, ovšem bez komínku.
Jiří Billig:
Kolega asi myslí něco takového, mám to doma taky ... taky by mě to zajímalo, pokud je to tento případ. Napájení je za skřínkou nad digestoří, ale kabel vede "okolo přes komín".
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana