Jaké použit světelné zdroje ve vlhkých prostorách?
František Šohajda:
Citace: Jan Alin 31.01.2016, 16:50
Jaké přesně trubice LED máte, moje zkušenost s nimi je dost špatná, velká poruchovost již v prvním roce provozu.
Něco podobného jsem řešil i já. Nechal jsem na zkoušku vyměnit na chodbách u ambulancí , tam kde je pořád tma LED zářivky i s tělesy...Svíti li min. 8-10 hodin v kuse za den. Do roka si jich jejich dodavatel všechny vzal a musel je vyměnit. Buď blikali jako stroboskop nebo nesvítili. Cca 35 Ks-možná špatná várka, ty vyměněné zatím svítí.
Pavel Horský:
Citace: Jan Alin 31.01.2016, 16:50
Jaké přesně trubice LED máte, moje zkušenost s nimi je dost špatná, velká poruchovost již v prvním roce provozu.
Já dával jako příklad klasické LED žárovky, které jsem vyměnil za klasické halogenové žárovky v podhledu na chodbě.
Typ si teď opravdu nepamatuji.
Pokud chcete, mohu zjistit, ale dle dotazu vidím, že se ptáte na trubici, což je uplně jiné level.
Jan Alin:
Citace: Pavel Horský 31.01.2016, 17:36
Já dával jako příklad klasické LED žárovky, které jsem vyměnil za klasické halogenové žárovky v podhledu na chodbě.
Typ si teď opravdu nepamatuji.
Pokud chcete, mohu zjistit, ale dle dotazu vidím, že se ptáte na trubici, což je uplně jiné level.
Já to pochopil jako reakci na dotaz na LED trubice, tak to pak jo, LED "žárovky" mám také bez poruchy dost let, jen již svítí slabě jako světlušky, ale svítí stále.
Pekara Jiří:
Výměna světel mně asi nemine ale jádro mé otázky zní jaké žárovky použít. Osobně uvažuji nad led. Doma mám na chodbě a v záchodě na pohybové čidlo takto zapojené cca 5 let a zatím spokojenost.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana