Jak zadělat díru po vypínači v dveřní zárubni panelového bytu?
Dan1elK:
To Václav: Prosim tě jaK myslíš to: " že se hlavně odstraní krabička, aby se materiál zdi mohl dobře spojit a pak se díra zaplní sádrou"? Jelikož mám ted díru ve futrech a sádra by mi propadávala dolu do paty futra...
Jirka Š. Svejkovský:
Podobný problém řeším kouskem zmuchlaného papíru.
Patrik Mlynar:
Pripadne zacat pur penou, ale opatrne a minimalisticky, je to potvora a roztlaci aj plechy.
Len jemne fuknut a potom to dokoncit karosarskym tmelom.
Václav Třetí:
PUR pěna je použitelná, chce to použít ovšem nízkorozpínavo u, ta co nabývá až 40 x má poměrně velkou sílu a mohlo by dojít k deformaci futra. Pěnu po vytvrdnutí a odříznutí přebytků bude možno přímo přetmelit, ale je třeba počítat s tím, že povrch bude křehký, zasádrování je bytelnější.
Dan1elK:
Citace: Václav Třetí 16.01.2016, 00:48
PUR pěna je použitelná, chce to použít ovšem nízkorozpínavo u, ta co nabývá až 40 x má poměrně velkou sílu a mohlo by dojít k deformaci futra. Pěnu po vytvrdnutí a odříznutí přebytků bude možno přímo přetmelit, ale je třeba počítat s tím, že povrch bude křehký, zasádrování je bytelnější.
všem, když bych se tedy přiklonil k tomu zasádrování můžete mi řict jakou sádru aby nevypraskala? A jak díru s ní zadělat když dovnitř futer nemohu dát žádné "bednění" aby mi sádra nepropadla dolu?
A bude karosářský tmel na sádře držet? Díky za odpovědi.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana