Povolí E.ON na 30m dlouhém AYKY 4x16 např. char. B 3x40A nebo 3x50A?

<< < (5/8) > >>

honza Sikmo:
 (poklona) , ale bohuzel nejsem z Brna a okoli.

Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Lukáš Rotrekl  02.01.2016, 18:35

Jojo do doby než mu někde upadne 0 a budu mít místo televize ohňostroj... Osobně bych postupoval stejně, v momentě, kdy se doměřím něčeho co je teoreticky moc nebo některá hodnota jde někam za roh ozvu se...

Opět klasická snůžka fabulací a demagogie.
Když už používáte příklad předřečníka Šohajdy, tak alespoň čtětě pozorně. Byla řeč o zvýšené impendanci na fázovém vodiči, což i při jeho přerušení žádný "ohňostroj" s televizí neudělá.

PS: Jen mě zaráží vás všech taková upřímná snaha o nápravu stavu, který zpravuje jiný subjekt a do kterého vám je prdlajs. Oproti tomu, když je řeč o "udávání" aktiváku, tak jste všichni zaražení jak vidle v hnoji.  ;D

Vít Rotrekl:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  03.01.2016, 12:53

PS: Jen mě zaráží vás všech taková upřímná snaha o nápravu stavu, který zpravuje jiný subjekt a do kterého vám je prdlajs. Oproti tomu, když je řeč o "udávání" aktiváku, tak jste všichni zaražení jak vidle v hnoji.  ;D

Ono to bude tím, že když někde něco měřím, tak je to pro mého zákazníka. A komu bude zákazník volat, když bude mít problém s elektrikou? Mě. Nebude volat na Eon, nebo někam jinam. Bude volat mě. A já jsem o poteciálním problému mohl vědět. Čímž netvrdím, že lezu Eonu do rozpojovaček a hledám, kde je co špatně. Ale jen a pouze v té skříně, kde něco připojuju.

A že jsou mě aktiváky volný? No protože je moji/naši zákazníci nemontují. Až ho bude chtít můj zákazník namontovat, tak mu řeknu vše co je na tom špatně.

Jan Franěk:
Citace: David Hruda  02.01.2016, 21:39

Musíte poslat "žádost o trvalé připojení",  kde zaškrtnete zvýšení hodnoty hl. jističe, případně změnu charakteru odběru.

Tímto bych prostě začal. Distributor odpoví jestli je navýšení v daném místě možné a případně za jakých technických podmínek.

(beach)

Milan Hudec:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  03.01.2016, 12:53

Opět klasická snůžka fabulací a demagogie.

Musíte porád někoho stírat?
Myslím že solidní revizák se podívá i směrem ke zdroji a nehraje mrtvého brouka.
Zde bych se optal asi p.Kastnera a Kurky, co udělá zvýšená impedance jednoho fázového vodiče s motorem?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana