Povolí E.ON na 30m dlouhém AYKY 4x16 např. char. B 3x40A nebo 3x50A?
František Šohajda:
Citace
Změřit impedanci v pojistkové skříni není žádný zločin a věřte, že toto EON vůbec, ale vůbec nezajímá.
Zajímá to EON a dost ! (nemaťte lidi)!
Pokud změřím impedanci na jejich síťi v HDS a jsou výsledky u některé fáze dvojnásobné,zavolám jim a oni hned napíší pracovní list na opravu .....Už se mě to stalo
při revizi elměr.rozvaděč e...Pak jsem se ptal a byl ohořelý spoj na jednom konci vesnice
u venkovního sloupového vedení.
honza Sikmo:
Citace: Jiří Novotný- Stryker 02.01.2016, 15:41
Když vás tak poslouchám, připomnělo mi to Honzíkovu strastiplnou cestu za dobrodružstvím :)
Jo aha tak teď už je mi to jasný. Tak se mějte a nashle ;)
Jinak myslím, že to jedno není...ale to je vaše věc
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: František Šohajda 02.01.2016, 16:20
Zajímá to EON a dost ! (nemaťte lidi)!
Pokud změřím impedanci na jejich síťi v HDS a jsou výsledky u některé fáze dvojnásobné,zavolám jim a oni hned napíší pracovní list na opravu .....Už se mě to stalo
při revizi elměr.rozvaděč e...Pak jsem se ptal a byl ohořelý spoj na jednom konci vesnice
u venkovního sloupového vedení.
Jejda, jak chrabrý to čin ;D
Máte malé bezvýznamné +
Do distribučního vedení vám je zhola prd. Toto je věcí jeho majitele.
Zkuste vznést dotaz na EON, jestli vám přijedou přeměřit impedanci kvůli navýšení jističe v ELM rozvaděči.
Jsem zvědav ;)
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: honza Sikmo 02.01.2016, 16:26
Jo aha tak teď už je mi to jasný. Tak se mějte a nashle ;)
Jinak myslím, že to jedno není...ale to je vaše věc
Co chcete proboha slyšet člověče? Fundovanou dpověď jste dostal, bez změření impedance, resp. impedanční smyčky se neobejdete.
Jakékoli další info požaduji za zbytečné, tudíž předurčené k pobavení ;)
Lukáš Rotrekl:
Citace: Jiří Novotný- Stryker 02.01.2016, 17:18
Jejda, jak chrabrý to čin ;D
Máte malé bezvýznamné +
Do distribučního vedení vám je zhola prd. Toto je věcí jeho majitele.
Jojo do doby než mu někde upadne 0 a budu mít místo televize ohňostroj... Osobně bych postupoval stejně, v momentě, kdy se doměřím něčeho co je teoreticky moc nebo některá hodnota jde někam za roh ozvu se...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana