Kam byste doporučili relé PRI-51, které sleduje průchod toku proudu v obvodu?

<< < (3/4) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Připadá mi, že ELKO se posouvá někam, kde je reklama na profi serveru zbytečná.
Docela by mě zajímalo, kdo tu reklamu zadal. Elektrikář? Pochybuju.

Jan Alin:
Reklama se posouvá do oblastí, kde už zdravý rozum nefunguje, tohle je ještě dobré, jsou horší. Mám dojem, že lidé, kteří o kampaních rozhodují, jsou mimo normální reálný svět.

Piszkos Munkak:
Podobný případ "šetření" je montáž 9ks pohybových čidel elektrobock do třípatrové bytovky  :D Životnost 1,5 roku+vlastní spotřeba čidel=vyšší náklady  (zle)

Edmund Pantůček:
Stručně řečeno nikam...  ;D. Z letáku jsem pochopil, že relé odpojí odběry standby zařízení. Laická otázka - mám kuchyň a inteligentní přístroje, tedy standby... Odejdu z domu, relé mi odpojí kuchyň. Jak potom budu vařit? A pokud mám "chytrou" kuchyň, jsou v ní i časovače, tedy po zapojení odpojených miliampérových odběrů strávím příjemnou půlhodinku jejich nastavováním? Kolik stojí hodina mé práce nebo čas, který bych mohl strávit s rodinou?  (dance) (dance) ;)

IM:
Citace: Tisková zpráva  25.12.2015, 09:02

ELKO EP: Jak ušetřit 2: Zbavte se skrytých žroutů
Zapomenutá nabíječka od telefonu v zásuvce nebo tzv. stand-by režimy již zmíněných spotřebičů jsou významnými skrytými žrouty elektrické energie, jenž dokážou v domácnosti spotřebovat až 500 korun za rok.  

Ta trocha tepla navíc mi vadí až v létě, při venk. teplotách nad +30 st.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana