Dává se vždycky pojistka do držáku se stejnou velikostí pojistkového spodku?

<< < (2/3) > >>

Michael Tejčka:
Citace: Hynek Havliš  23.12.2015, 11:46

Např. Siemens dodává redukce pro vložení "menší" pojistky do "většího" spodku. Např. pro pouzdro/spodek velikosti D02 mohu použít pojistku velikosti D01.
Redukce např. 5SH5404. Redukce ve spodku zůstane i po vytažení pojistky.

tady je ale řeč o nožovkách, zřejmě jste to přehlédl kolego....  :P

Jiří_Hrubý:
Citace: Zbyněk Novák  23.12.2015, 10:31

A co pojistky 000 do lišt 00. Protože podle tabulky v příloze skříně s pojistkovýma spodkama 000 neexistují. A sám jsem viděl v SR542, že tam byly kromě 2 i 000.

Musíte koukat taky na jiné katalogy. PN000 je snad nejběžnější velikost (u maloodběrů).
Jinak cpát tlustější 00 do užších 000 a naopak je blbost. Ono to jde, ale má to občas následky. Jiná situace je u nouzových řešení, kdy se do PN2 dá na čas PN1 ale ty větší držáky to snesou snáz, než v současné době velmi subtilní držáčky např u PN000.

Vít Rotrekl:
Tak pokud se nemýlím, tak velikosti 00 a 000 se od sebe leší jen tím, že troj nulka je užší, takže do dvoj nulkovejch spodků by to neměl být problém dát. Obráceně to ale nemusí jít.

PN1 do spodků PN2 taky lze dát, jen je kousek kratší a tím pádem i míň kontaktu, takže to na nějaké rychlé provizorium je možné. Ale na trvalo určitě ne.

Hynek Havliš:
Překoukl jsem se. Omlouvám se.

GDPR:
Nevíte jdou osazovat pojistky velikosti 00 do spodků velikosti 1?
Nedaří se mi nikde nic dohledat. Konktétně mi jde o to, jestli svodič DEHN 900 255 jde používat v pojistkové skříni se spodky velikosti 1 (DEHN v provedení velikosti 1 jsem neobjevil).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana