Jak se tvářit na svítidla domácí výroby?

<< < (4/4)

Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Pavel Horský  16.12.2015, 07:53

Při čtení vašich příspěvků mi stále něco uvnitř nme říká, že to u vás nebude až tak vážné a že skutečnost je jinde než zde předkládáte. Zřejmě se budu muset zastavit u vás na jihu a udělat prověrku  :)

;) něco na tom bude

František Šohajda:
Na jedné revizi se může podílet i několik RT a uvedou to do revize.
Celková revize se může skládat u několika dílčích....tak praví normy.

Ještě by šlo udělat revizi po svorkovnice osvětlení a další revizi samostatnou na namontované osvětlení s negativním výsledkem.   ;D ;D ;D
Každý si musí poradit?  :D :o

Ludvík Kubík:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  16.12.2015, 07:30

Pokud donutíte majitele ta svítidla sundat, potom OK, to beru, ale pochybuji, že toto někdo bude dělat.  >:(

Třeba ano, je to věc poptávky a nabídky. Pokud tam problémové svítidlo zůstane, nebude kladná RZ (samozřejmě pokud tam nebude další problém). Smysl mého jednání není v tom, že bych si dělal alibi, ale v uvědomění zákazníka, že vrátit zpět nevyhovující svítidlo je špatně!

Jan Alin:
Už jsem podobná svítidla v podobě kola od povozu viděl a byla ofico koupená a tím pádem originál a v pořádku. Kdo chce jedno vidět, mám ho na chalupě.
Jak vlastně poznáte zda je svítidlo koupené, nebo vyrobené? Většinou se to kvalitou neliší a různé štítky jsou dávno pryč. Já se spíš bojím různých nových výrobků než bastlů, které už fungují deset let od rána do večera.  :(

Verenavský:
A jak to vidíte podomácku dělanými reklamami?
A nemusí to být jen domácí. Vídávám i reklamy pivovarů, které zákazník dostane k bečce a sám
jsi to pomocí toho, co najde připojí.
Viděl jsem skříňku s osvětlením, ve které je vyvěšeno  menu připojené zvonkovým drátem.
Jak upozorňovat majitele na nedostatky, když to byl právě onen odborník.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana