ABB: Stomiliónté Tango u vás doma
František Šohajda:
Je pravda, že je TANGO "za zenitem" ale když dám někomu katalogy s cenami a vyobrazeními vypínačů, zásuvek tak 99% si i dnes vybere do moderního RD tento styl ! TANGO
Málo kdo chce něco jiného !!Aniž bych ho nějak ukecával!
Je to zajímavé? ;) Strojky a základní věci jsou třeba u ABB stejné.....jen kryty jsou jiné.
A to mám celkem dost katalogů , kde jde vybrat i "slepému". ;D
Pavel Horský:
Tango je prostě Tango. Neurazí ani bůhví jak nenadchne. Nabízím ho jako zlatý střed a lidé ho berou. Cena s kvalitou jdou ruku v ruce, tak proč pozici tohoto designu na trhu nějak znevažovat.
Milan Hudec:
Slabinou je jako u jiných řad šroubek v deklíku, kombinace měkčího materiálu a křížové drážky nejasného typu je ....... (zle)
Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Horský 12.11.2015, 07:26
Tango je prostě Tango. Neurazí ani bůhví jak nenadchne. Nabízím ho jako zlatý střed a lidé ho berou. Cena s kvalitou jdou ruku v ruce, tak proč pozici tohoto designu na trhu nějak znevažovat.
Pokud si dobře vzpomínám Tango se objevilo nějak v roce 1995 zrovna když jsem byl u J.Froeschl&Co. Tehdy jsme nadávali na malé hlavy šroubů a prakticky nemožnost udělat průběžné zásuvky. Ovšem pak se konstrukce upravila a hle kolik se toho doposud vyrobilo.
A to je ten správný ukazatel.
MrPeter:
Mě příjde, že se ABB proti ostatním výrobcům nejlépe zapojuje = ušetří se dost času při montáži. Šroubky jsou zepředu, případně klecové svorky dobře drží. Např. vypínače jsou menší než u konkurence. Když se pak sejde víc kabelů za vypínačem 6+6, tak každej milimetr příjde vhod.
Jedinou vítku bych měl ke klecovým svorkám na zásuvkách. Drát do nich musí být odizolovaný víc než třeba do Wago svorky. Takže si to člověk musí hlídat, aby to odizoloval opravdu pořádně, jinak ze zásuvky dráty vypadávají...
Jo a ještě ty krabičky do kterých se to balí by mohli být trochu míň rozpadavý. To je věc, která vás napadne až na stavbě, když vracíte nepoužité strojky zpět do krabice, nebo po sobě uklízíte a nevíte kam s kupou sáčků. Ale to jen tak mimochodem ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana