ABB: Stomiliónté Tango u vás doma
Radek Červený:
Ať jsem objektivní, Tango alespoň "jakš-takš" lícuje. To u Time nastává teprve peklo, pokud je sebemenší nerovnost omítky a vícerámeček.
Jen by to chtělo vychytat pevnost montážního rámečku, případně udělat facelift se zámky.
Jinak u stomilionté série považuji osobně cenu Tanga za přehnanou. Náklady na vývoj i formy jsou už X krát zaplacené, o marketingu zde už také mluvit nejde...... A kompletní sestavu 20 let starého výrobku vyrobeného ve 100 milionté sérii v rozmezí 150 - 200 Kč považuji za přehnanou. V této ceně dokážu nabídnout hezčí výrobky. Swing je taktéž kvalitní výrobek, s cenou poloviční, takže o kvalitě to také nebude. A to ho není vyrobeno 100 000 000 ks.
Nebudu zde remcat na cenu, osobně mě to netrápí, rád prodávám zákazníkovi dražší designy a pokud někdo pláče na cenu, dostane Swing. Takže Tango je mimo můj zorný úhel. Ačkoliv za záslepky v Solu Carat, se skleněným rámečkem, sestava někde za 1500 / ks a uprostřed záslepky je vrut, za to by někoho v ABB patřilo vytahat za "varlata" taktéž. To nemohl vymyslet nikdo soudnej. Ostatně i to hloupé Tango má záslepku bezšroubovou. Ale to jen na okraj.
V posledních letech s rozvojem inteligentních instalací si spoustu přístrojů doděláváme dílensky sami, opracování záslepek na CNC je denním chlebem, tak naštěstí i s touto šíleností u Caratu jsme se porvali a záslepku dodali bezšroubovou. Ono přeci jen, pokud zákazník u mě utratí 100 000 Kč jen za rámečky do bytu, byl bych šmudla kdybych mu dodal "vrut v záslepce v akci zdarma". Tak se zkuste v Jablonci zamyslet, co s tím, pánové, protože opravdu nemám zájem vaše výrobky dodělávat před montáží, aby byli na nějaké designové úrovni.
Jan Franěk:
Tedy ne že bych nesouhlasil s většinou toho, co zde Radek napsal, ale toto téma se týká především řady Tango.
Byť už ho aktivně nenabízím, osobně Tango považuji za takový standard u "lidových" instalací a kanceláří. Je to osvědčený produkt o čemž vypovídá i počet prodaných kusů a to, že je základem v mnoha projektech, které se mi dostanou do ruky.
Nebudu zde mluvit o okoukaném vzhledu a tak podobně. To mi jako technikovi nepřísluší. |Asi bych jen pogratuloval ABB k překročení magické hranice Tangem a popřál další úspěchy.
ABBEPJ:
Citace: Milan Hudec 13.11.2015, 08:29
křížové drážky nejasného typu je ....... (zle)
Křížová drážka je pro typ šroubováku PZ1
ABB s.r.o., Elektro-Praga
František Šohajda:
Citace: ABB s.r.o., Elektro-Praga 18.11.2015, 11:01
Křížová drážka je pro typ šroubováku PZ1
ABB s.r.o., Elektro-Praga
Hodně by pomohlo dát tento údaj do katalogu.
Elektrikáři pak to "berou" vším co mají po ruce a znehodnotí šrouby! :'(
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: František Šohajda 18.11.2015, 11:46
Hodně by pomohlo dát tento údaj do katalogu.
Elektrikáři pak to "berou" vším co mají po ruce a znehodnotí šrouby! :'(
Oni to obvykle "berou" čím mají po ruce, i kdyby to bylo napsané hned vedle šroubku.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana