Staňte se projektantem na školení Úvod do projektování elektroinstalací
Pavel Horský:
Citace: Jan Bocek 11.11.2015, 15:31
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Je to zajímavá nabídka a skvělí lektoři. Udělat si čas na Kateřinu a na dva dny pobyt na Černém mostě. Určitě bych to potřeboval.... v nabídce není řešená otázka ubytování, mohla by být.
Dva dny před avizovaným školením je školení v rámci Unie soudních znalců.
Již mám zaplaceno a ubytovat se lze přímo v hotelu Pramen. Jednolůžák za 700,-Kč. Cena zahrnuje i snídani. Když je i jídlo, jsem moc spokojený :D
Jirka Š. Svejkovský:
V hotelu Pramen jsem byl na dvoudenním školení. Doporučuju den před tím nejíst. Je to zároveň střední škola gastro, takže na stole bylo pořád zobání. Co jsem snědl tam, doma nedám za týden. Navíc v luxusním provedení.
Jedna perlička. Zrovna probíhalo školení pro revizáky na Ex. Najednou zhaslo světlo a vypadly zásuvky. Fajn příležitost se jít protáhnout. Venku se nějaký elektrikář šťoural ve skříni. Tak jsme se u něj zastavili. Když zjistil, že má za zadkem 20 revizáků, viditelně znervózněl ... :)
Pavel Horský:
:D :D :D 20 revizáků za zády, no to by se rozklepali ruce snad i největšímu kliďasovi.
To s tím jídlem si neměl psát. Já jsem veliký gurmán a tak teď nevím, zda se víc těším na ten kus žvance nebo na jistě kvalitní přednášky..... .........
Bane, kecám........t ěším se na Milana Hudce, Petra Lorence, Jirku Kutáče........ .prostě si to tak nějak parádně užiji (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana