Jak si legislativně vyložit aktivní hromosvod na letištní hale?

<< < (18/27) > >>

Mirek Čech:
Mě to přijde že pan Hájek sám tápe protože jako zodpovědný občan by jistě dávno  sám konal ve věcech trestních...
ESE už taky přeci nějaký ten pátek máme a nevěřím že by v jeho okolí nic takového nebylo ....

Jiří Schwarz:
Citace: Mirek Čech  18.11.2015, 20:56

Mě to přijde že pan Hájek sám tápe protože jako zodpovědný občan by jistě dávno  sám konal ve věcech trestních...
...

Kdo z vás to zkusil?
Já jsem zkusil podat trestní oznámení pro obecné ohrožení,když jsem šel kolem přerušeného svodu hromosvodu na veřejně přístupném místě (frekventovaný chodník)
Dostal jsem vyrozumnění PČR, že případ odložili, protože není možné zjistit pachatele poškození  (zle)

Jan Hájek:

ESE už taky přeci nějaký ten pátek máme a nevěřím že by v jeho okolí nic takového nebylo ....

Jste veselý člověk.
Denně potkávám spoustu přátelských lidí, kteří přicházejí se spoustou nápadů, co všechno další bych pro ně měl dělat. ( to je citát mého bratra)

Do , ,boje,,  proti ESE investuji ročně ca 40 hodin svého soukromého života, kdybych místo toho psal placené články, je to ca 10-20 000 CZK.

Žaloba na jednu ESE aplikaci by si vyžádala dvojnásobný objem času a investici 40-60 000 CZK do právní podpory + náklady na cestu+ znalecké posudky na technická řešení + znalecké posudky na smluvní dokumentaci.
Pokud převezmete krytí přímých finančních nákladů, jsem ochoten do toho svůj čas investovat. (jednicka)

Z hlediska mých příjmů, jsou ti co mají ESE cílovou skupinou mojí konkurence. Ten kdo volí výrobky mého zaměstnavatele, není cílová skupina pro ESE. Jsem přesvědčen, že pokud by nebylo ESE, zvolili by řešení od jiných podvodníků. Na světě jsou v ochraně před bleskem minimálně další tři systémy, které používají obdobnou prodejní argumentaci.

Osobně věnuji v současné době více energie do rozporování dokumentace a řešení za pomoci konkurenčních výrobků. Kromě daleko vyšší návratnosti vynaložené práce pomáhám čistit obor od podvodníků a neumětelů kteří na systému parazitují.

Jan Franěk:

Mě to přijde že pan Hájek sám tápe protože jako zodpovědný občan by jistě dávno  sám konal ve věcech trestních...

Citace: Jiří Schwarz  18.11.2015, 21:14

Kdo z vás to zkusil?

Jednou jsem byl nápomocen policii  a následně jim  připravoval podklady ohledně černého odběru. V druhém případě jsem se dostal jako svědek až k soudu. Oba případy odložené, protože nebylo dokázáno že v tom byl úmysl někoho poškodit. (v prvním škoda 106 tisKč, ve druhém 20tis za předělání instalace) Stálo mě to v každém z těchto případů cca 1 den, kdy jsem nic nevydělal, vše vyšumělo do ztracena, bez potrestání viníků. Tedy čistá ztráta.
Přesto když najdu problémy na instalaci, nebo hromosvodu takového rozsahu, že to považuji za podvod, nebo ohrožení zákazníka, nabízím svou pomoc. Nikdo ji nevyužil, krom těch dvou případů, za cca 10 let. A že příležitostí bylo.

Vlastně se Honzovi Hájkovi vůbec nedivím. Není možné pomáhat někomu, kdo o to vlastně vůbec nestojí. Proč bránit tydýtovi v tom, aby dostal jen to co chce a za co je ochoten zaplatit i když ví, nebo tuší, že to je podezřele levné, jednoduché, nebo jinak divné. Lidé si přejí být podváděni, okrádáni a šizeni. Jinak si to prostě nedovedu vysvětlit.  Svůj čas a další věnuji jen těm, co o to stojí a dokáží to i ocenit. Ostatní je nepodstatné, o ničem.

Mirek Čech:
Takže když to vezmu kolem a kolem je to stejně zbytečné se do něčeho pouštět ztráta času tj i možného výdělku..
Smutná story

Pro p. Hájka já veselý člověk jistě nejsem všichni mě mají za protivu....

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana