Jak si legislativně vyložit aktivní hromosvod na letištní hale?

<< < (17/27) > >>

Jiří Schwarz:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  18.11.2015, 14:49

...
stejně tak najdeme i na druhé misce vah objekty vybavené klasickým hromosvodem do kterých udeřilo, toto není argument
...

Když selže "klasický Franklin",  hledáme co na něm bylo špatně a zpravidla to nacházíme  nebo to dokážeme nějak vysvětlit... Nejčastěji jsou to zásadní montážní chyby, poškození od doby výstavby nebo poslední kontroly nebo "model ESČ 1950" (případně starší),  který má jisté nedokonalosti
Když selže ESE, snaží se obhájci a propagátoři hledat nějakou nedokonalost v "druhém systému" a není jim blbé dokázat, že "ESE fungoval tak jak podle výrobce měl",  viz bioplynka Malšice, což pro rozumně uvažujícího člověka musí být jasná výstraha - ono nám to blesk celé rozházel po okolí a ty tvrdíš, že ta hlavice funguje jak má?
Nemám laboratoř,kde bych to mohl zkoumat, ale už ten přístup, že když se něco "nepodaří",  tak výrobci, prodejci a propagátoři vůbec nemají snahu hledat proč, mě přesvědčuje o tom, že je to nějaké podivné a proto to nechci a nedokázal bych to doporučit někomu jinému!

Jan Hájek:

budu rád, když se zdržíte těch obhrublých výrazů,

No vida, spletl jsem se, zřejmě jste zkresloval příspěvky ostatních záměrně.

inteligentní lidé a proto vedeme diskusi

Tak se tedy prosím ukažte, dávám vám okamžitou příležitost.

stejně tak najdeme i na druhé misce vah objekty vybavené klasickým hromosvodem do kterých udeřilo, toto není argument

Pokud mně stačily necelé dvě hodiny na vyhledání  5 z vámi uváděných neexistujících případů selhání ESE za dobu 13 let z ca 25 mně známých, ozdrojovatelný ch s podrobnostmi, systémů dle standardů pro ESE. Běžné populaci k vyhledání stačí strýček Gůgl, znalost angličtiny a deset popisů selhání má každý za dvě hodiny.

Tak vám dávám týden na to, abyste uvedl ne 20, ne 5, ale stačí tři případy selhání , ,klasického,,  řešení dle řešení ochrany před bleskem dle platné IEC (61024 či 62305).

Pokud uvedete klidně pouze tři stejně ozdrojované případy jako jsou selhání ESE u korektní montáže řešení dle IEC, tak tak se vám rád omluvím a začnu vás brát jako adekvátního partnera k diskusi.

Pokud tuto výzvu nesplníte, nesplňujete vlastní předpoklad:

inteligentní lidé a proto vedeme diskusi

Mirek Čech:
Citace: Jan Hájek  18.11.2015, 12:40

Platí moje letitá nabídka: Rád vám s tím pomůžu, zdarma.

Já osobně bych tedy do toho asi nešel ať s pomocí či bez, protože vzhledem k tomu že se vedou dalekosáhlé diskuze jestli ano nebo ne dle mě je pravda někde uprostřed...
Normy neznám nestuduji každý má zřejmě svou pravdu a vzhledem k tomu že výrobek je legálně prodáván montován tak to asi tak trestné nebude.
A  (poklona)  za nabídku

Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Jan Hájek  18.11.2015, 18:10

No vida, spletl jsem se, zřejmě jste zkresloval příspěvky ostatních záměrně.Tak se tedy prosím ukažte, dávám vám okamžitou příležitost.Po kud mně stačily necelé dvě hodiny na vyhledání  5 z vámi uváděných neexistujících případů selhání ESE za dobu 13 let z ca 25 mně známých, ozdrojovatelný ch s podrobnostmi, systémů dle standardů pro ESE. Běžné populaci k vyhledání stačí strýček Gůgl, znalost angličtiny a deset popisů selhání má každý za dvě hodiny.

Tak vám dávám týden na to, abyste uvedl ne 20, ne 5, ale stačí tři případy selhání , ,klasického,,  řešení dle řešení ochrany před bleskem dle platné IEC (61024 či 62305).

Pokud uvedete klidně pouze tři stejně ozdrojované případy jako jsou selhání ESE u korektní montáže řešení dle IEC, tak tak se vám rád omluvím a začnu vás brát jako adekvátního partnera k diskusi.

Pokud tuto výzvu nesplníte, nesplňujete vlastní předpoklad:

Pravdu pane Hájek :)
Je mi to úplně u ......místo kde přechází záda ve stehna  ;D ;D ;D
Nejsem demagog, v což se většina diskusí s vámi zvrhne.

Jan Hájek:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  18.11.2015, 20:16

Pravdu pane Hájek :)
Je mi to úplně u ......místo kde přechází záda ve stehna  ;D ;D ;D
Nejsem demagog, v což se většina diskusí s vámi zvrhne.

(funny) Díky, že jste se zařadil!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana