Dá sa použit biely CYSY 3Cx1,5 v exteriéri?
Jiří Schwarz:
Citace: Patrik Mlynar 03.11.2015, 21:10
Kazda klimatizacia, ktoru som zatial videl ma prepojenu vonkajsiu a vnutornu jednotku cez CYSY.
...
Tak to jsem u nás ještě neviděl.
Obecně je otázkou proč by měl někdo zkoušet dávat nějak kabel, který se do takového prostředí nehodí, když mu to finančně nic nepřinese.
Maroš Klein:
Citace: Jan Franěk 04.11.2015, 07:26
... Výrobce k tomu dává jasné vyjádření.
Je to tak. Len si občas kladiem otázku, že prečo je to tak.
Asi to bude tým, že CYSY našich dedov sa budú váľať na záhrade ešte dlhé roky, zatiaľ čo nový H05VV-F sa do roka rozpadne aj pri mesačnom svite.
Ale to je asi fajn, bez toho obrat v kase nebude. :D
Citace: Jiří Schwarz 04.11.2015, 07:44
Obecně je otázkou proč by měl někdo zkoušet dávat nějak kabel, který se do takového prostředí nehodí, když mu to finančně nic nepřinese.
Žeby ho niekde šlohol? ;)
Patrik Mlynar:
Citace: Jiří Schwarz 04.11.2015, 07:44
Monter klimy na moju otazku preco CYSY odpovedal : vsade to tak robime, lepsie sa nam s tym robi, je to ohybnejsie ako CYKY. O lisovacich dutinkach nepocul.
Jan Franěk:
Mám podezření, že jste nemluvil s elektrikářem. Pak každá další diskuse na toto téma postrádá na významu.
krupino:
Je niektorý z káblov vhodných do vonkajšieho prostredia bielej alebo sivej farby? Lišty sa mi nepáčia.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana