Dá sa použit biely CYSY 3Cx1,5 v exteriéri?
krupino:
Poraďte mi prosím CYSY 3Cx1,5 (alebo nejaký podobný ohybný kábel) bielej alebo sivej farby, ktorý je vhodný na fasádu na pripojenie halogénového reflektoru (cca 500W).
Maroš Klein:
Ohybný je aj čierny tvrdý, a vám pohyblivý netreba.
Pouvažujte nad vhodnou bielou (sivou) lištou, predlžováky do vonkajšieho prostredia na pevno nepatria.
Ani keby šlo o dočasnú inštaláciu.
Čestmír Kubáček:
Použítvse dá cokoliv, ale hlavně poproste Lojzu v hospodě, ať vám napíše revizi a jste krytej.
A teď beze srandy. Nejde z vnitřních prostor provrtat díru do interiéru na 2 místech (1 pro světlo, 2. Pro vypínač.) natáhnout to jako člověk, zafilcovat vnitřní omítky a mít čistou fasádu a klidný spaní?
Patrik Mlynar:
Kazda klimatizacia, ktoru som zatial videl ma prepojenu vonkajsiu a vnutornu jednotku cez CYSY.
Este krajsia perla je oprava lampy verejneho osvetlenia, ak je kabel v zemi preruseny. Majstri dojdu s plosinou, omotaju 5 m nad zemou CYSY okolo stlpa, potom ho fixnu stahovacou paskou a pripoja na svorkovnicu. Kabel volne visi medzi doma stoziarmi. Pani monteri podla vsetkeho aj maju nejaky paragraf pre pracu s VTZ, inak by ich zamestnavatel mal problem s inspektoratom prace.
Jan Franěk:
O čem se dohadujeme. Výrobce k tomu dává jasné vyjádření. Jen upozorňuji některé pány, aby nedošlo k nedorozuměním. Né každý bílý ohebný kabel musí nutně být H05VV-F (CYSY postaru) a ne všichni to dělají tak, jak se má. Bohužel.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana