Poradíte s výběrem bez/kontaktního teploměru?
Radim Strycharski:
Citace: Milan Hudec 28.10.2015, 06:11
doporučím ovšem stavitelnou emisivitu.
Přesně. Bez nastavitelné emisivity bych si už dneska teploměr nepořídil.
Roman Smékal:
Osobně bych si koupil pro praktičnost přístroje dva, tedy kontaktní a bezkontaktní a v nabídce bezkontaktních bych osobně sáhl po modelu
Fluke 62-Max Plus, to drobné plus navíc přináší dva lasery, takže ihned vidíte jak velkou plochu měříte v závislosti na vzdálenosti od objektu. Velmi praktická věc.
Samozřejmostí je nastavitelná emisivita.
Nevím odkud jste, ale můžete se u nás v GHV na Edisonově v Brně zastavit a přístroje si omrknout a vyzkoušet.
http://www.ghvtrading.cz/merici-pristroje/neelektricke/teplomery/fluke-62-max-plus.html
Vít Rotrekl:
Citace: Roman Smékal 29.10.2015, 09:16
Nevím odkud jste, ale můžete se u nás v GHV na Edisonově v Brně zastavit a přístroje si omrknout a vyzkoušet.
Nebojte, vím kde jste. Dokonce mám teď u vás měřák na servisu (C.A.6116N) už od 7.8.!! Prý se čeká na nový software, který měl vyjít na přelomu září/říjen.... za chvíli tu máme listopad a pořád nic. Ale kvituji zapůjčení stejného měřáku po dobu opravy/servisu.
Včera jsem si vyzkoušel Fluke od Mirka Minaříka, šikovné, rychlé, nevím jak moc přesné, ale myslím, že pro moje potřeby dostačující. Jen si teď nejsem jistý jestli taky náhodou nemá verzi PLUS, protože při měření svítili dva lasery.
Roman Smékal:
Pan Minařík má také verzi + se dvěma lasery, jak je patrné z fotografií, které zde přiložil.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana