Je možné jímací tyč prodloužit?
Petr E.:
Na střeše je anténní stožár s instalovaným plzeňským sítem a wifi anténou, při instalací oddáleného jímače Dehn (2x izolační tyč 106226, svorka 392059 a jímací tyč zúžená 2,5m 103430) jsem zjistil, že mi chybí zhruba 40cm délky jímací tyče.
Je možné tu tyč nastavit pomocí SS nerez svorek a zakoupeného jímače metrové délky o Ø10mm?
Vít Rotrekl:
Nešlo by to spíše posunout po té anténě nahoru? a nadstavit dole AlMgSi/FeZn/Cu drátem?
Zdeněk Friedrich:
Jen, aby nedošlo na parafrázi dětské říkanky: foukej, foukej větříčku, shoď mi jednu jímač (anténku) ;)
Jsem zvědav co na to Honza Hájek.
Lukáš Rotrekl:
Tak vám nevím, když nakouknu do ceníku, tak bude jímací tyč za nějakých bratru 5-6 stovek vč. DPH. Má smysl tam něco bastlit? Myslíte, že 2,5m tyč nevyužijete jinde? Pak se rozdíl změní na nějakých 50kč. Nebo se nebude dát domluvit s těmi co vám ten hromosvod dělali?
Petr E.:
Díky za odpovědi. Asi bude lepší zkusit tu jímací tyč v elfetexu vyměnit za delší a pokud jí nevezmou, tak holt koupím svorku na jímací tyče 385216 a prodloužím jímač dole. Je fakt, že ten jímač není nahoře extra stabilní (posledni metr je zúžený z Ø16 na Ø10) a dvě SS svorky s prodloužením jsou už docela těžké)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana