Jak měřit v prostoru s nebezpečím výbuchu?
Milan Hudec:
Vítej zpátky Honzo, koukám že během odpočinku makals hodně na zkratkách (dance)
Jan Bocek:
Citace: Milan Hudec 28.10.2015, 18:11
Vítej zpátky Honzo, koukám že během odpočinku makals hodně na zkratkách (dance)
Nebude to mít přímo souvislost s měřením v prostorech s nebezpečím výbuchu, ale...
Milane, makal. Makal ale na zkratkách lesních cest mezi Rakouskem a Českou Kanadou. Na spojce v květnu jsem měl problém ujet na kole 15 km. Za další 3 měsíce tréningu jsem to ztrojnásobil. Při posledním úplňku začaly růst houby a tak jsem od tréningu upustil.
Je fakt, že zkratky PVV, VV, DOPV, BNV je naše divná hantýrka a ne každý tomu musí rozumět.
Dalším faktem je, že i tahle diskuse není na zkratky vůbec lakomá....pros tě přiznávám, že také jsem postižen profesní deformací.
Milane, ten odpočinek byl fantastický. Po prvé za 15 let v důchodě jsem neřešil 1/2 roků žádný projekt, nic jsem nerevidoval, dokonce jsem neměl internet ani televisi. Jen Radio a stále naladěný regionální rozhlas České Budějovice. Nečetl jsem žádné noviny....nemě l jsem nataženou žádnou anténu a nevysílal jsem na krátkých vlnách ani na VKV. Přitom koncesí OK2BNG mám již 50 roků a udělal jsem stovky tisíc spojení. Prostě konečně POHODA.
Milane, přivítání mne potěšilo, (poklona) a těším se na Tvé příspěvky.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana