Je přijímač od ENIKY typ P8 R1 a k němu dvě klíčenky ABB P8 T2 kompatibilní?
Kastner Lubomír:
Takže pokud má někdo již část od ENIKY a chtěl by to rozšířit, musí prvky zakoupit os ABB, protože ENIKA již nemá prodej. Ale ty systémy nejsou kompatibilní. měnit tedy celý systém a všechny prvky??
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 11.10.2015, 14:49
ABB neznám, ale ENIKA má vše kompatabilní.
Kompatibilní ...
Toto právě od letošního roku přestává platit. Psal jsem to dříve. Frekvence zařízení, která vyrábí a dnes dodává Enika pod svou značkou pro průmyslový trh jsou jiné, než prvky které Enika vyrábí pro ABB.
Je to srozumitelné?
Kastner Lubomír:
takže ti co už něco mají to mohou vyhodit a koupit vše nové. tak to je velmi chytré. A jistě i výdělečné.
Lukáš Rotrekl:
Ti co mají dřívější Eniku, to mohou rozšířit komponenty od ABB. Předpokládám, že Enika vyvinula nový a spolehlivější systém, než původní, ale protože jej používalo ABB, trvalo na tom, že potřebuje kompatibilitu s již dodaným, tak si jej převzalo pod svá křídla.. Aspoň takto to chápu já.
Miroslav Minařík:
Citace: Kastner Lubomír 11.10.2015, 19:43
takže ti co už něco mají to mohou vyhodit a koupit vše nové. tak to je velmi chytré. A jistě i výdělečné.
Nemyslím. Jde o renomované značky které se zpětnou kompatibilitou zabývají.
Navíc jsem psal, že nevím, zda se to týká zrovna toho co máš ty.
Zkus si ještě jednou přečíst čeho se to týká. Ať to stále neopakuji.
Ano?
Citace: Miroslav Minařík 11.10.2015, 18:30
Frekvence zařízení, která vyrábí a dnes dodává Enika pod svou značkou pro průmyslový trh jsou jiné, než prvky které Enika vyrábí pro ABB.
Je to srozumitelné?
Citace: ACEOF ACES 11.10.2015, 12:16
Nemůže být problém v této změně?
Citace
Systém řízení osvětlení Poseidon® nebude společností ENIKA.CZ dodáván do velkoobchodní a maloobchodní sítě. Náhradu komponent systému Poseidon® zajistí společnost ABB s.r.o., Elektro-Praga pomocí systému ABB RF 868 MHz, který je zpětně kompatibilní s již dodanými komponenty systému Poseidon®. Systém Poseidon® dodaný firmou ENIKA po 1.1.2015 nebude kompatibilní s ABB RF 868 MHz. Systém řízení osvětlení Poseidon® bude určen pouze do projektů komerčních budov a průmyslových aplikací.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana