KOPOS: Katalog elektroinstalačního úložného materiálu 2015-16

(1/5) > >>

Miroslav Minařík:
KOPOS: Katalog elektroinstala čního úložného materiálu 2015-16
    Úložný materiál oslovuje v elektrotechnic e snad každou profesi. Vždyť je to o cestě energie k ovládání, spouštění a spotřebičům. Po přístrojích je systém uložení další důležitou úlohou každého, kdo je za rozvod zodpovědný. Tento technický katalog popisuje výrobní portfolio českého výrobce, který svou tradicí a současným vývojem nových produktů dává trhu velice dobrou alternativu.
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
    KOPOS: Katalog elektroinstala čního úložného materiálu 2015-16

Pavel Horský:
Právě jsem objednal.
Bez katalogu Kopos si už vlastně ani nedovedu představit svoji práci.

Jiří Schwarz:
Když se řekne KOPOS, spousta lidí si představí "hnusný" lišty.
Ale ty lišty vůbec nemusí být "hnusný",  když někdo dokáže zvolit rozumně trasu, použít různé drobnosti v rozích, odbočkách,... A třeba nemusí být "jen bílé"...
A pak se v sortimentu KOPOS objevuje i spousta dalších šikovných drobností.
Tak nekoukejte jak "málo" toho má nejbližší obchod, ale podívejte se co vše firmy jako KOPOS nabízejí.

Lukáš Rotrekl:
Já jen mám problém s "pancéřovejma" trubkama. Občas dorazí ve stavu, jak kdyby pár měsíců ležely někde na dvoře.... U konkurence tuto zkušeost nemám a navíc ji umím nakoupit levněji...
Dalším úletem u Koposu se mě zdají ceny UV stabilních trubek.

Co ale mohu pochválit, tak kabelové žlaby - jednak atypické rozměry u Jupiteru, které se prostě občas hodí, když třeba dostanete 7cm od stropu, tak žlab 200x35 byl to pravé....A pak velice kvalitní zpracování.... .  Cena je vyšší, ale je to podle mě adekvátní oproti konkurenci... (Asi stejně jako použít drátěné žlaby Merkur od Arkysu a srovnávat je se stejnou konkurencí jako kopos v plecháčích..).
Při srovnání s trubkama snad jako by to byla jiná firma.

Milan Hudec:
Pro začátek by mne potěšilo víčko s integrovanou tepelně izolační podložkou, její výroba na koleně je dosti pracná, pidikrabička pod světla a pod.,  podložka pod packy krabic do sádrokartonu, krabice ve formě trubky (přístroje v příčkách naproti sobě) s možností uříznutí na potřebnou délku.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana