Jaké doporučíte skleněné vypínače do systémové instalace?

<< < (2/2)

Jana buckova:
Citace: Jan Franěk  16.09.2015, 19:02

Mnoho jsem jich dnes viděl na FORARCHu v Praze. Vypadá to, že se systémové instalace začínají prosazovat stále častěji. Tedy alespoň dle rozrůstající se nabídky sortimentu, systémů i nových řešení.

Ano na For Arch se taky chystam. Tak doufám,  ze najdu co hledam. Zatim jsem se divala, ze system a  sklenene vypinace maji v Inels dalsi jsem nedohledala. Neviděl jste tam neco takoveho? Popripade prosim o doporuceni kam se zajit podivat   (poklona)

Jan Franěk:
Viděl a mnoho jsem si jich prohlédl. Mohl bych jich i několik doporučit. Přiklonil bych se ovšem k doporučení Mirka Minaříka. Jde i o to, jaký systém si vyberete, co jste ochotna investovat, jaké požadujet funkce a pod.

Případně mě kontaktujte přímo.

Citace: Miroslav Minařík  15.09.2015, 10:21

Moje doporučení je se hlavně domluvit s realizátorem té konkrétní systémové elektroinstala ce. Přes to, že to jsou "kouzelníci",  kteří umí připojit ledacos, je dobré se informovat které značky a typy vypínačů jsou s vybranou chytrou instalací kompatibilní.

PS: Já osobně bych o Inelsu ani neuvažoval. Viz zdejší témata na tento systém. Použijte tlačítko vyhledávání

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana