Může mi ČEZ vyměnit HDS kvůli rekonstrukci venkovního vedení?

(1/2) > >>

Metr:
V naší vesnici  se výměňují ztrouchnivělé  sloupy el. vedení. Na fotce je příklad situace, akorát že mým domem vedení  končí. Tedy nepokračuje vedení k dalšími domu jako je na fotce. Moje HDS je v dobrém stavu. Je schovaná pod střechou a není zkorodovaná. Vevnitř je také v pořádku.

Petr Mužík:
může, protože je její (distributora) vaše je až HDV (kabel od HDS)

Vít Rotrekl:
Jak psal kol. Mužík. Může, s největší pravděpodobnos tí je jeho. A věřte tomu, že kdyby byla použitelná => vyhovující, tak ji vyměňovat nebude.

Jiří_Hrubý:
Vyměnit jí může a mění se v rámci ŘPÚ. Ovšem pokud majitel nemovitosti odmítne zásah do fasády, podepíše to do deníku, pak se - je-li alespoň trochu schopná nechá. Pak se ale občas stane, že se to na svátky vymlátí sbíječkou a přikydne kusem pěny, hlavně aby se dalo rychle péct cukroví a pak je rázem jedno, jak to vypadá, když se to mohlo udělat v předstihu a precizně. Takže asi tak.

Petr M:
Citace: Metr  13.09.2015, 21:31

Moje HDS je v dobrém stavu. Je schovaná pod střechou a není zkorodovaná. Vevnitř je také v pořádku.

A jak to víte, že je v dobrém stavu? Co píšete je jako posuzovat auto podle toho, že mu nekvete kastle a že je uvnitř motor, palubovka a sedadla...  ;)

Jo, a pokud plánujete zateplení, domluvte se rovnou, že to dají kousek ven  z omítky, budete mít HDSku vyřešenou zadarmo...  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana