ELKO EP: Topte s rozumem aneb jak ještě více ušetřit za topení
Jan Franěk:
Citace: Radek Červený 02.09.2015, 11:25
Ona ta investice a návratnost by neměl být jediný prodejní argument, protože ho osobně považuji za nesmyslný. Návratnost zónovky má smysl v nějakém penzionu, hotelu, administartivn í budově, škole...... kde ho využiji nadoraz i podle časové osy a obsazenosti a ještě na něj došáhnu on-line. Ale v bytě 3+1 a na bezdrátu se tomu směji stejně jako vtipu o blondýně. Ale linearitu křivky mezi investicí a návratností zde už popsal kolega Petr M.
Je třeba otevřeně říct, že se jedná o komfort. A nestydět se za to, že nabízím zákazníkovi komfortní řešení za nějaké peníze. Kolik konkurentů toto umí? A já se mám za to stydět? Ne, to opravdu ne.
O tomto jsem psal už v prvním příspěvku (komfort). Moje postesknutí o návratnosti, směřovalo k marketingu firem, které slibují velké úspory, ale nepřiznají dopředu investice a pomalou návratnost. Jinak s tebou plně souhlasím Radku a mám stejnou zkušenost.
Jen dnešní perlička z Hradce Králového a "SONEPAR dní" na zimáku.
Okukoval jsem startovací balíčky i jednotlivé prvky Inelsu, vlastně i díky této diskusi. Přiznávám o:-) . Zástupce Elko EP viděl zájem a hned přispěchal. Potud je to v pořádku.
Když viděl že o principech i systému něco vím, začal kvákat o tom, že jsou maximálně spokojeni s prodejem, protože oni jsou nejlepší a největší u nás, následuje X Komfort, pak trochu Enika, ale ta je drahá a pak dlouho nic a všichni ti ostatní. Tímto a dalším tlacháním se mi zhnusil a přesto že jsem se chtěl ještě něco dozvědět o pár prvcích, odešel jsem. Ani nevím jestli mám chuťt si to teď hledat na netu. Možná někdy v budoucnu. :-X
Milan Hudec:
Honzo vypadals velmi vyváženě (dance)
Myslím že průměrně oddolný člověk je schopen při cca 15 st C vykonávat nezbytně úkony takže obdobné plky o úsporách vnímá coby lety do kosmu.
Jan Franěk:
Je to asi dáno tím, že se zcela účelově a možná až zbaběle vyhýbám pitomcům, kteří mi umí pokazit jinak krásný den. OD té doby co jsem se naučil při oslovení z neznámého čísla odpovědět, že nechci být nahráván, končí mnoho podobných hovorů do pár vteřin a znatelně jich ubývá. Když potkám blba, jako v Elku EP, prostě hovor ukončím a odporoučím se o stánek dále. I tak tam bylo mnoho zajímavého k vidění a díky mému doprovodu (6 letý syn)
jsem si to mohl užít i trochu jinak a ve větší pohodě. Prostě dobít baterky. Jen škoda, že jsi neměl více času mezi mnoha telefony. Rád bych s tebou více pokecal. Snad někdy příště
PS: Jo, taky je to věkem. Jak stárnu zraju, začínám méně bláznit a více si to užívat.
Milan Hudec:
Honzo mohu tě ubezpečit i když nebylo času nazbyt jsem rád za sestání se soupeřem u něhož musím dumat i o běžném zahàjení
Milan Hudec:
Ještě možná jinak, každý rok organizuji přestavbu centra pro opuštěné děti, přičemž svůj skrytý leč rozhodující podíl na tomto projektu mají odborníci ražení p.Fraňka tímto bychjim rád vyjádřil dík za jejich vstřícnost při řešení problémů lidem kteří si prostě oficiální rady nemohilou dovolit zaplatit, takže ještě jednou chlapi (poklona) o:-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana