ELKO EP: Topte s rozumem aneb jak ještě více ušetřit za topení

(1/6) > >>

Komerční sdělení:
    Ovládejte vytápění domu či bytu, ať jste kdekoliv, topte jen tam, kde je to potřeba, a jednoduše regulujte teplotu v obývaných místnostech. Většina domácností ani firem nedokáže efektivně využít regulaci teploty ke snížení nákladů spojených s vytápěním.  A přitom je to tak snadné! Jednoduchou změnou ve stávající instalaci docílíte nejen úspor, ale i komfortu, a to za zlomek ceny vynaložený každý rok za platbu energií.

Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Petr M:
Pozitivního? Tak si to projdeme.

10 důvodů, proč topit chytře bezdrátově:
1.    Regulací topení lze ušetřit až 30 procent nákladů na energii. Když vidím "procento",  ptám se ne "základ". Ale já jsem holt praktik, takže oceňuju, že takovými nepodtstanými a složitými detaily neobtěžují zákzníka.
2.    Realizace se obejde bez stavebních úprav. JE pozitiní, že se přijímač dá namontovat pod zásuvku i do té nejmělčí krabice.
3.    Bezdrátová varianta nabízí velmi rychlý způsob instalace. Nepočítáme-li hledání zdroje rušení a podobný srandičky...
4.    Cena je dostupná pro každého. Hurá, ta paní, která žije ve zděděné ruině s dvouletým děckem z mateřské a soc. dávek, může inteligentně ovládat topení z iPhone!
5.    Umožňuje upgrade systému – zdokonalení stávající elektroinstala ce. Hurá, frikulíni jásejte! A modernizujte, ať to přinese ch chce a stojí co chce. Za zebe, tenhle argument škrtněte, protože si nevybírám podle módy, ale podle přínosu.
6.    Nabízí kontrolu nad děním v domě. Takže hlavice na topení dokáže ohlídat, že -náctiletá dcera v době nepřítomnosti rodičů nepřitáhla kamarády a nedělali mejden? Super!
7.    Vše je možno řídit bez dalších ovladačů, pouze pomocí chytrého telefonu. Je super, že se myslí i na důchodce, kteří jsou rádi, že zvládli normální mobil.
8.    Lze variovat stávající funkce. Je fajn, že se bude měnit i to, co zákazníkovi vyhovuje. Je to holt cool, jako změna Win7-Win8-Win10  (zle)
9.    Odborná montáž a servis partnerů společnosti je samozřejmostí. Do teď jsem byl předsvědče, že ideální instalace se instaluje, zkontroluje a pak se na ni zapomene, dokud nejsou potřeba úpravy. Tady bude placení servisáka samozřejmostí, takže pro živnostníky pozitivní zpráva. Však on to blbec zákazník zacáluje.
10.    ELKO EP je česká firma kladoucí důraz zejména na spokojeného zákazníka. Jak tohle, proboha, souvisí s bezdrátem? To je jako "Kupte si bazén, protože v ČR je hustá síť benzinek." Ale budiž, o jejich poměru k zákazníkovi a k vlastní kasičce vím svoje... Třeba jim na to někdo naletí.

Jiří Schwarz:
ad 1
30% je nějaké magické číslo? Někde jsem se s tím už setkal  (zle)
Chci mít nějakou teplotu v objektu pro nějaký přiměřený komfort při pobytu, objekt má nějaké telené ztráty... Co na tom změní "bezdrátové ovládání"?

ad 3
blíží se okamžik, když těch ovládacích signálů bude tolik, že se budou pořádně prát mezi sebou... Sebechytřejší systém, sebedokonalejš í kódování neřeší problém když se na stejné frekvenci objeví jiný signál, který moji komunikaci "smázne"...

ad 5
zdokonalení stávající elektroinstala ce - nevím jestli bych volil takový výraz. Zlepší to komfort ovládání nebo řízení, ale "dokonalost" já osobně vidím v něčem jiném

...

Milan Hudec:
Se mě dle reakcí zkušenějších kolegů zdá seriál reklamy Elko trochu kontraprodukti vní (dance)

Petr M:
Citace: Milan Hudec  31.08.2015, 11:03

Se mě dle reakcí zkušenějších kolegů zdá seriál reklamy Elko trochu kontraprodukti vní (dance)

No když si představím N rádiových kanálů v bezlicenčním pásmu, rozdělených mezi 10N bytů v paneláku a namíchanými se zvonky, alarmem, otvíráním aut a kdoví čím, tak se ježím jak Honza Hájek u reklamy na aktivák  :D Stejně by v tomhle u mě dopadl jejich konkurent z Kuřimi.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana