Jak by vyměnil vypínač hodinový manžel?
Joscer:
Některé pasáže - největší blbosti - byly vystřiženy a nahrazeny textem.
http://www.playtvak.cz/vypinac-si-opravte-sami-0so-/hodinovy-manzel.aspx?c=A150824_133307_hodinovy-manzel_kuko
Přece nezahodí takové dílo, jen ho schovali...
Radek Červený:
A stejně ten nový vypínač dal šmudla křivě ;D
Pavel Horský:
Vypínači říká "krabička", závada vypínače - "vypínač vyhořel", zapojuje "fázi, nulu a zbytek" a ještě k tomu to nejsou vodiče, ale "dráty".
Nooo, to je tedy hnus.
Radek Červený:
Tady Pavle vidíš, že se do elektriky může sr*t kdejaký hňup, a to ještě veřejně. Taková veřejná degradace řemesla.
V podstatě je to úplně stejné, co s gastronomií udělali hovada formátu Babica a Láďa Hruška.
Petr M:
Citace: Radek Červený 11.09.2015, 07:57
V podstatě je to úplně stejné, co s gastronomií udělali hovada formátu Babica a Láďa Hruška.
No a do třetice všeho hnusnýho televizně gastronomickýh o, Radek Kašpárek na Blbandově. Bylo by fajn ho do té elity přidat, aby se necítil ukřivděn. Včera jsem měl možnost vidět, jak vařil. S ženou jme se neshodli, jestli je retarda, nebo napumpovaný Ečkem. Zato kdybych dostal pětikačku za každý slovo "prostě", "jednoduše" a "skvěle", tak mám během dvou dílů splacenou hypotéku (zle). A korunu tomu nasadil, když tvrdil, že je to indický recept a smažený kalamáry tam cpe místo hovězího, protože to líp chutná... :o
Btw, ten s hruškovýma povidlama v palici to prý bere na Pipce místo Přemka. Tak třeba začne fušovat i do elektrokutilst ví... (zle) (zle) (zle) Chce se mi blejt už jenom při té představě.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana