Jak uzemnit hospodářskou budovu připojenou k rodinnému domu?

<< < (2/4) > >>

Mirek Vašák:
Tak se mi zdá, že tu někomu chybí smysl pro humor a vyhrál první cenu ve "skoku na špek". Celá ta otázka nic jiného nenapovídá včetně přezdívky.

Radek Červený:
Pánové, člověk se učí celý život. Kolikrát jsem už pročítal soubor 62305, ale o lípě jsem tam nikdy nic nezahlédnul.

Tak se tu mějte hezky, jdu pečlivě číst....... (dance)

Lukáš Rotrekl:
Nene, 62305 to není, ale na to jak chránit stromy před bleskem jakási metodika existuje. Mluvilo se o ní i zde na elektrice. Ale je fakt, že se v ní spíše řeší, jak chránit před bleskem ten strom a nikoliv stromem něco jiného.. Ale to nevadí, bude to podobné..  ;D

Milan Hudec:
Je zajímavé že programy pro analýzu rizik si s myšlenkou vysokých stromů pohrávají a to dokonce bez rozlišení tvaru koruny, listnáč/jehličnan, nemluvě o typu kořenového systému atd.,  co je však opomenutí neomluvitelné je skutečnost že automaticky nezvyšují počet úderů, což se dá ve většině případů očekávat.

Maroš Klein:
Citace: Milan Hudec  26.08.2015, 06:51

...co je však opomenutí neomluvitelné je skutečnost že automaticky nezvyšují počet úderů, což se dá ve většině případů očekávat.

Očakávať sa dá samozrejme úplne všetko, ale pripustíme kvôli tomu „aktívne ESE“ stromy priťahujúce blesky, alebo ponecháme náhodný výber samotnému blesku a štatistike počtu búrkových dní?  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana