Musí být ve starém domě jistič venku?
ACEOF ACES:
Myslím si, že pro majitele elektroměrovéh o rozvaděče, nemusí být vždy výhodné, aby byl jeho elektoměrový rozvaděč veřejně přístupný a opatřený typizovaným zámkem.
Mirek Čech:
U nás proběhla celková rekonstrukce rozvodů v RD výchozí revizní zpráva OK včetně navýšení Hl jističe na 25A z pův 16A a změnu tarifu na D45. cca 10 let zpět.Rozvaděč vyrobený po domácku včetně umístění elektroměru takové All i One "Made in Vítkovice" umístěný na stěne RD a dodnes to nikomu nevadilo...
Kdo mě vlastně může donutit k přeložení elektroměru ?
František Janeček:
Citace: Mirek Čech 09.08.2015, 02:55
U nás proběhla celková rekonstrukce rozvodů v RD výchozí revizní zpráva OK včetně navýšení Hl jističe na 25A z pův 16A a změnu tarifu na D45. cca 10 let zpět.Rozvaděč vyrobený po domácku včetně umístění elektroměru takové All i One "Made in Vítkovice" umístěný na stěne RD a dodnes to nikomu nevadilo...
Kdo mě vlastně může donutit k přeložení elektroměru ?
Nejlépe je se dohodnout.Jde to i bez nějakých "známostí".Pokud bude dodavatel trvat striktně na dodržení připojovacích podmínek, dá vám termín do kterého se jim musíte přizpůsobit a potom si můžete opatřit liščí ohon a ebonitovou tyč. :D :D :D
Mirek Čech:
Takže do té doby dokud to někomu nezačne vyloženě vadit tak je vše ok. Jestli jsem to dobře pochopil, protože jinak jsem nahraný ebonitovou tyč v domácích potřebách nevedou a s liščím ohonem by asi byl problém taky.
(poklona) za reakci
Josef Martinec:
Informace, které vyžaduje ČEZ pro rozplombování a opravu stávajícího zařízení jsou:
-adresa
-majitel odběrného místa
-číslo elektroměru
-kontakt na osobu provádějící rozplombování a opravu
-termín dokončení opravy
Povolení je uděleno telefonicky při nahlašování na tel. 840840840
Jinak výměna hlavního jističe 15A za 16A není problém z pohledu ČEZu se nejedná o navýšení.
Výměn jsem řešil už hafo a vždy bez problémů.
Extrémní rychlost nasadí administrativn í pracovnice pokud nahlásím podezření na poškozený vodič PEN a žádám rozplombování celého odběrného místa včetně svorek na elektroměru :-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana