Které doméně elektrikářských profíků dáte přednost vy?
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Schwarz 29.06.2015, 18:54
Člověk si zvykne na všechno...
Když se mi někde líbí, je mi jedno jak se to tam jmenuje...
Možná kdybys naznačil co tam bude přesunuto, viděli bychom z "jiného úhlu pohledu" jak to bude "lákat zájemce o informace".
Osobně bych hlasoval pro první možnost, ale tím nechci vyjádřit nějaký odpor nebo problém s ostatními.
Nenaznačím teď nic, protože to sám přesně nevím. Ale mělo by tam být hlavní hnízdo uživatelských účtů portálu. To je teď fragmentováno všemožně a je v tom chaos. Domén máme víc, ale tyto proto byly kdysi určeny.
A jak to bude koho lákat, to bude překvapením. (dance)
Jirka Š. Svejkovský:
Fakt je to jedno. Nováčci se na stránku dostávají přes banner nebo vyhledávač. A jestli se stránka jmenuje elektronaut.cz nebo 85.13.96.5 je fuk. Akorát se to blbě píše na auta.
Miroslav Minařík:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 29.06.2015, 19:07
Fakt je to jedno. Nováčci se na stránku dostávají přes banner nebo vyhledávač. A jestli se stránka jmenuje elektronaut.cz nebo 85.13.96.5 je fuk. Akorát se to blbě píše na auta.
Opravdu je jedno kolo u trakaře.
Jsou tu tři domény.
A potřebuji zvolit kterou z nich.
Kdyby to bylo jedno, tak proč s tím jdu sem?
Jirka Š. Svejkovský:
Upřesním: mě je to jedno. Ale kdybych se měl rozhodnout, elektrotechnik a.cz nemá falešnou příchuť.
Vít Rotrekl:
Mě se nejvíce líbí elektrotechnik a.cz. Otázkou jak by ta stránka měla vypadat/jak bude vypadat. Aby když by potenciální zákazník hledal konkrétního odborníka, tak aby se nemusel proklikávat hromadou odkazů a stránek...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana