OEZ: Nová Minia. Nové připojování
Komerční sdělení:
U nových jističů LTN představuje OEZ již čtvrtou generaci připojování. Dvojitá svorka čtvrté generace má dvě části: přední a zadní. Obě části jsou prakticky tvořeny jednoduchou třmenovou svorkou. Je tak umožněno přehledné zapojení vodičů před propojovací lištou i další varianty, které starší generace svorek nedovolovaly. A právě způsobům připojování se budeme věnovat v následujících řádcích.
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Petr M:
Je to hezký, ale dvojitou svorku už má Acti9 od Schneiderů. Dělá se s tím hodně dobře. Ale u OEZ je furt to rizko změny rozměrů... :-\
Spíš by mě zajímalo spojení se starším typem. Vychází ty svorky tak, aby šly spojit starý a nový jističe? S přívodem na nový nebo prodloužení stávající řady ze svorek už napájených jističů s lištou pod šroubkama... Nebo tam budou drátový klemy?
Vít Rotrekl:
Nevychazi. Zase to ma jinej rozmer. Nepasuje to ani s Minia ani s LSN.
Jiří Schwarz:
To je přesně ono.
Mohlo by se s nimi dělat dobře, ale ta nekompaktibili ta nejen s jinými výrobci, ale dokonce s vlastní produkcí mě od toho odrazuje. A vyměnit jeden "starší" OEZ za tento nový v rozvaděči, kde mám "hřeben pod hlavy" je horor a prasárna...
František Šohajda:
Výrobci si hrají na svém písečku každý sám!
Kdyby měli schopné manažery, tak uzpůsobí velkost jističe druhým výrobcům, pokud budou stejné velikosti s dobrým odpojovacím klíčem, každý je rád při opravě nahradí za
byď o kačku levnějším jejich výrobkem. :(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana