Jak určit vlastnictví rozvaděče v zahrádkářské kolonii?
Jakub Sedláček:
Mně to připadá úplně stejné, jako když bych si stavěl domek, a soused by si z mého rozvaděče začal napájet např. pergolu. Jen tak, protože to má kousek. A vlastně proč by se mě měl vůbec ptát. Asi by se pan soused divil, kdyby se rozvaděč zrušil. Aspoň v rámci slušnosti se vás mohl zeptat. Takhle to zřejmě skončí v rovině právních zástupců.
Václav Třetí:
Co už lidi neukradnou? Kdysi se říkalo, že se dá ukrást cokoliv, co neváží 10 tun a co není zabetonované. Dávno už to není pravda.
Viděl jsem už hodně lumpáren souvisejících s odběrem elektřiny, ale tohle ještě ne!
ČEZ prý nezajímají vlastnické vztahy, to trochu kecají a měli by si přečíst vlastní požadavky a tiskopisy. Pak bych na to šel ještě z druhé strany. Zjistil bych, zda nepropadl rezervovaný příkon bývalého majitele, protože jako nový majitel objektu, byste na něj měl mít nárok, a zda ho nevyužil onen soused na svoji přípojku
David Frýba:
Udivuje mne drzost vašeho souseda a zároveň se vám vydal do ruk tím, že neoprávněně využil vaše odběrné místo. "Jako mít přípojku vody napojenou ze sousedovy přípojky a on vodu neměl žádnou,protože on přípojku chvíli nepoužíval."Věřte, že bych klidně nespal a snažil bych se se sousedem co nejrozumněji domluvit, abych za chvíli nebyl bez vody i já.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana